Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocisko90

zostawil mnie

Polecane posty

wszystko bylo dla niego wazniejsze...koledzy, piwo.. pozniej dopiero ja... znudzil sie, porzucil jak zużytą lalke..:( jestem załamana.. nie daje sobie rady zarowno w dzien jak i w nocy.. nie moge spac.. kurcze czy tylko ja jestem taka walnieta? :(

Gość adasdashjkfgdgdgdd
porzucił cię z jakiś powodów. Nie tak po prostu, ale z jakiegoś powodu. Mało rozmawialiście z tego co czytam. Związek więc bez szans. Rozmowa to podstawa. Nie sms-y ale rozmowa.

Gość oliwka1982
mialam ta samą sytuację.....Dla niego tez liczyli sie koledzy, picie, imprezy, wymykał sie na nie regularnie po czym wylaczał tel do rana żebym mu nie przeszkadzała...Czasem wszczynał kłótnie wpiatek po to żeby potem sie "pogniewać" i iść w długa na cały weeeekend..i tak minał rok. Po czym zerwał przez smsa bo... akurat zblizał sie piątek i znowu chcial sie zabawić. Po weeekndzie mnie przepraszał i powiedział, że nie wie czemu zerwał, ot tak ale chce wrocić. Nie zaufałam mu wiecej choć kosztowało mnie to sporo smutków i nadal kosztuje. Czy to ma być normalne? Ja poświecała m sie dla niego, wybaczałam, a teraz czuje tylko pustkę.

Gość nie do końca jasne
dziewczyny, nie wolno dawać się tak traktować po pierwszej takiej akcji powinnyście przestać odbierać telefony na jakiś czas tylko konsekwencją można coś ugrać i elementarnym szacunkiem do siebie gdy kochasz faceta, wiele jesteś w stanie znieść,ale zazwyczaj źle to się kończy dla kobiety jeśli facet tego nie docenia