toomuchtears 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Witam Was mam 20 lat, nie wspolzylam i nie biore zadnych tabletek hormonalnych. Mam pytanie czy któras z Was ma cykle tak co 23 -24 dni , u mnie miesiaczki od ostatniego czasu sa tak czesto .Wczesniej mialam jeszcze bardziej nieregulaarne czasami 30 dc, 37 dc) przyznam ze mnie to niepokoi i fizycznie czuje sie slaba, poniewaz mam bolesne i mocne okresy.Czy mocna miesiaczka ze skrzepami krwi czestymi moze byc czyms niepokojacym. Czy powinnam miec zrobione jakies badania hormonow? mialam robiony hormon testosteron i mam wynik 0,528 ( 0,2-1,2) TSH moj wynik 2,39 ( 0,4- 4,0) Wizyte do ginekolog mam pod koniec miesciaca, na ostatniej wizycie dowiedzialam sie ze mam zaburzenia z cyklami i dostalam luteine, ale nie moglam jej wziac bo dostalam swoj okres.Dziekuje za porady! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alegosos Napisano Wrzesień 12, 2009 ja mam okres długi i mocny co 20 dni, ale zdarza sie tez co 16 czy 14. tez czuje sie słaba i smutna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilijasna Napisano Wrzesień 12, 2009 wezcie tabletki dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FuckingQueen 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 ja mam co 34-35 dni. ale dalej nieregularne. mam 17 lat a zaczęłam od 13. Czy wy wyliczacie co do dnia ? nie biorąc tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach