Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi się przydarzyło

Spotkałam niemal idealnego faceta-co za ironia losu

Polecane posty

Oczywiście,że nie skorzystam,jest tego mnóstwo powodów,a poza tym on nie jest takim typem,jakby był to nie byłoby tego topiku :P

Gość hłe hłe hłeee
no to dalej jecz i sie uzalaj jaki to pech ze ideal ma zone w koncu wychodzisz na niemal swieta, wszystkie zony wezma cie na piedestal, to takie cudowne uczucie poswiecam wlasne szczescie w imie ich malzenstwa, jaka ja jestem wspaniala,

To co,mam się z nim bzyknąć?To da komukolwiek szczęście?Co ty pierdolisz?

Gość hłe hłe hłeee
a tobie nie da? pewnie od razu ulozyzlas sobie caly scenariusz, od slubu do wnukow, jesli nawet to jakbys zaczela romansik, moze by sie zkaochl i odszedl od zony, a jesli nie to przynajmniej bys sprobowala, ale jesli wolisz byc cierpietnica w koncu komplmenty w tym topiku od tych wszystkich zon, jaka ty jestes super i swieta, niezle podbudowuja ci ego

Jesteś facetem,prawda?Bo tylko facet może pisać takie bzdury.Dla większości z was seks jest najwazniejszy i jest synonimem szczęścia.Na szczęście dla mnie i dla P. nie,a tobie pozostaje tylko współczuć i życzyc dobrej nocy

Gość hłe hłe hłeee
nie, kochana, nie jestem facetem a ty nie wiesz co to jest dobry seks, skad wiesz ze dla pawelka (przemka, piotrusia czy jak mu tam) seks nie jest najwazniejszy? gadalas z nim? nieladnie, od tego blisko do praktyki przejsc poza tym nie chodzilo mi sieroto o sam seks, jakbys zaczela romans to mogloby sie przerodzic wcos innego, moze zostawilby zone etc ale jak pisalam- zostan swieta, idelany material na matke polke,

Gość wspomnienie wspomnieniem jest
Miałam 20 lat.... wakacyjne praktyki.... pierwszego dnia poznałam jego...zaledwie pare lat starszy.... niesamowite przyciąganie.. z obu stron, spojrzenia, gesty....robilismy wszystko, zeby ze soba przebywac... staralismy sie ukryc to przed innymi ale po 1 dniu juz wszyscy wkolo widzieli co sie dzieje.... juz drugiego dnia rano powiedzieli mi ze on ma zone i niedlugo urodzi im sie pierwsze dziecko.... z zona byl kilka lat....ostatniego dnia mojej pracy... blagal o spotkanie, dal mi swoj nr telefonu... nigdy nie zapomne jego spojrzenia "zbitego psa" kiedy powiedzialam, ze ma zone... i ze nie moge w zwiazku z tym....wyrzucilam kartke z numerem telefony, wrocilam do domu i płakałam....teraz mam 28lat.... i do tej pory nikt o mnie tak nie zabiegal jak on.... nigdy nie czulam sie tak jak wedy.... czasem sie zastanawiam... co by bylo gdybym... zadzwonila... spotkala sie z nim.... moze bylabym juz teraz szczesliwa mezatka....a moze nie. Gdybym miała ta swiadomosc co teraz... poszlabym z nim na to jedno spotkanie... a gdyby on chcial cos wiecej powiedzialabym, ze ma wybrac.....