Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAśka tryska cytryna

anoreksja i moje pytanie

Polecane posty

Gość KAśka tryska cytryna

mam 174cm i waże 54kg ...odchudzałam sie i co prawda zrzucilam tylko 4kg,ale teraz jakos źle mi jest ...ciągle cos mnie boli,na wymioty zbiera z rana,nie mam apetytu i w dodatku okres mam zbyt wczesnie o jakis tydzien...słabo mi często ,ciągle narzekają ,ze jestem za chuda i zebym cos zjadła,ale powiedzcie mi,czy naprawde utraata 4kg to moglo tyle spowodowac? przeciez to jest praktycznie nic..

przed utratą tych czterech kilogramów już miałaś niedowagę, a teraz jeszcze bardziej ją powiększyłaś, więc czego się spodziewasz? pełni zdrowia? facet nie pies, na kości nie leci, zrób coś ze sobą, bo wystające kostuchy są tak samo ohydne jak góra tłuszczu 🖐️

Gość inkkkkkkkkka
anemia

Gość inkkkkkkkkka
anemia wywołuje też mdłości,jak uzupelniasz zelazo,naglo wraca apetyt

Gość inkkkkkkkkka
polecam badania krwi morfologia z recznym rozmazem krwi ob plud żelazo i ferrytyna

Gość inkkkkkkkkka
no i nie dopisalam,z wynikami do hematologa,nie do rodzinnego bo rodzinni kompletnie nie mają pojęcia o krwi.

Gość wiat.rak
Anoreksja to jest choroba duszy - chudość to tylko jej objaw, choroba zaczyna się w głowie. Jeśli obsesyjnie myślisz o kazdej kalorii i o każdym gramie, to możesz mieć anoreksję. Jeśli po prostu schudłaś, to prawdopodobnie brakuje ci czegoś, moz własnie tego zelaza, i dlatego organizm nie funkcjonuje dobrze.