Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery facett

jestem facetem i nie lubie robic minetki

Polecane posty

Gość a co...
chociaż jest moim pierwszym i jedynym jak dotąd facetem, to doskonale zdaję bobie sprawę z tego że to dziwne, ale co tu dyskutować z chłopem, który sądzi że, cytuję:" o tym że jestem dobrym kochankiem, świadczy fakt,że mam dzieci" !!!!!!!!!!!!!!! Na chwię go zatkało, jak powiedziałam, że za pomocą in vitro też można zapłodnić kobietę

Strasznie nudny musi być ten wasz seks... A skoro on już (jak sam to ujął) jest mocno doświadczony w tej kwesti to powinien mieć jeszcze większą ochotę na eksperymetny i bardziej wyuzdany seks. Nie wiem nie rozumiem i chyba nie zrozumiem.

Gość szczeraaaaaa
A ja się nie dziwię że nie lubisz :) Gdyby facet chciał mi zrobić minetę albo by chciał loda to straciłabym do niego szacunek i nabrała obrzydzenia. Dla mnie sam widok faceta robiącego minetę jest odrzucający (sorry za szczerość ale kojarzy mi się to z psem podlizującym sukę ;))

Zmieniłabyś zdanie jakbyś spróbowała. Wiesz nie znając smaku można oceniać po zapachu... beznadziejne podejście i myślę, że zmieni Ci się jak trafisz na kogoś kto nie będzie brzydził się zrobić Tobie dobrze ustami.

Ja też jestem facetem i nie przepadam za lizaniem ślimaka btw: za pozycja od tyłu również nie przepadam :)

Gość Adam....
bo szczery facett jest gejem

Normalna sprawa. Chyba nie czujesz się jakim odmieńcem. I możesz żyć w spokoju z na przykład Półką. Ona nie lubi być lizana, bo ... w Jej tzipę zagląda tylko ginekolog. Istna sielanka. Gorzej jak trafisz na taką co "musi" być wylizana. I nie jest lezbą. Głowa wiecznie cię będzie boleć od wiecznego tupania jej nóżek. :D

Gość moj stary sam sie domaga
strasznie to lubi

Gość bhu78
moj tez kocha to robic szczerze bez tego sobie seksu nie wyobrazam, hahahja to jeszce i lizanie tej drugiej lubie i oin o tym wie, hah ale dla ciebie to juz pewnie perwera

Właśnie to mi się w lezbach nie podoba. Niby szeroko otwiera usta a sobie nie włożysz. :D I pisząc tak na pół serio. Czy nie wydaje się wam taki układ za naprawdę szczerą przyjaźń, między kobietom a mężczyzną ? W innych przypadkach jest trudne do osiągnięcia, bo po pewnym czasie hamulce puszczają. :P :P

Sęk w tym że takie osoby są nawet do chuuja nieprzydatne. :( I jak bym miał świadomość, że tylko takie tu piszą. Nigdy nie postawiłbym stopy na damskim forume.

Gość Gej68
Dnia 13.09.2009 o 13:42, Gość do jak nie chce to nie bede napisał:

ja Ci zrobie moge codziennie robic. gdzie mieszkasz?

W Malborku jest taka szmula, która by chciała codziennie