Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość replizeeeeeeeee

WyGlupiłam sie strasznie?Jak sie tym nie przejmować?

Polecane posty

Gość replizeeeeeeeee

Wczoraj bylam na weselu.I jak to na weselu bywa. ludzie sie bawia , pija i jedza.I tak bylo u mnie.Pilam sobie na spokojnie.Az o 4 rano wypilam za duzo.No moze z 3 kieliszki pod rzad i porzadnie mnie upilo.Tej nocy mieslismy spac u mnie.Ale po drodze poszlismy pod dom mojego partnera do samochodu cos wziasc i usnelismy NIE WIADOMO KIEDY po jakims czasie dokladnie 2 h Cos mnie obudzilo.Nie wiedzialam co sie dzieje.Zaczelam wydzierac sie na mojego partnera, wyzywalam go.Szli ludzzie po to bylo ok.8 rano i nie ineresowalo mnie ze sa ludzie na ulicy a ja dalej go wyzywalam cala droge do mnie do domu.Jak teraz sobi o tym pomysle to zapadlabym sie pod ziemie.A mam takiego kaca i czuje ze jestem dalej pijana.Ja tak wogole niepije wcale, moze raz na rok to wtedy sie porzadnie napije.Gdyby nie te 3 ostatnie kiliszki na szybkiego to by nie bylo tego problumu.A najgorsze jest to ze w samochodzie zrobilam dobrze mojemu facetowi ustami.

Gość replizeeeeeeeee
moj mi mowi ze nic sie nie stalo, ze wszystko jest ok.Ja wszystko pamietam, tylko moj wlaczyl ogrzewanie w samochodzie i nas zmoglo i usnelismy.

Gość replizeeeeeeeee
up