Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zipskład

nadmierne pocenie i nieprzyjemny zapach

Polecane posty

Gość zipskład

Witam serdecznie ! Na wstępie chciałbym prosić , żeby nikt sobie z tego nie zartował , bo to dość nieprzyjemna sprawa , mianowicie w moim przypadku sprawa higieny jest na pierwszym miejscu - kąpie się zazwyczaj 3 razy dziennie , zęby również myje tyle samo razy , używam antidral i dzięki niemu nie poce się pod pachami , lecz bardzo poci mi się tyłek , oraz stopy . Na stopy używam talków i sprayów z schoola , ale nie bardzo pomagają , czytałem coś o kwasie borowym i chyba go wypróbuje , z ust bez gumy do żucia jest tragedia , nie wiem czy to wina jakiejś choroby w "środku" , bo ubytków żadnych nie mam . Kupiłem tydzień temu perfumy w Douglasie za 415 zł i chyba jest jeszcze gorzej , niż bez nich . Oczywiście używam antyperspirantów i bawełnianych skarpetek, koszulek itd . Bardzo proszę o jakąs pomoc bo już po woli się załamuje , ciężko mi się zbliżyc do dziewczyn i czuje się bardzo niekomfortowo.

Gość raperka1991
Joł ziomale! Ja podmywam cipuszkę tylko zaraz po przebudzeniu (potem musi ona mieć lekki rybny zapach przy zwabiać potencjalnych partnerów partnerami i włos podkolony na 2-4mm by feromony roznosić! Będę miała wskaźnik dzietności chyba pomnad 3.1 (ale nie z polakami tylko z murzynami i ciapatymi w UK). Wiem, wiem . . je jestem patriotka już ;(

Może skontaktuj się z lekarzem, często taka nadmierna potliwosc wynika z nerwowosci. A próbowałes ssac cynk organiczny? Pomaga. :)

tez miałam problem z poceniem się. co prawda zapachu (a raczej smrodku ;)) nie było czuć, ale plamy na bluzkach - to jest coś wstydliwego i jednak odrzucającego. dla mnie rozwiązaniem był antyperspirant z apteki Diclor :)