Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka jak noc

co musze w sobie zmienic?

Polecane posty

Gość brzydka jak noc
misiolandia jestem z mazowsza,mieszkam na wsi do najblizszego duzego miasta mam 10 km,

Gość anyuuusiaa
nie musisz isc do luksusowego fryzjera chodzi o zwykly salon tylko z drobymi fryzjerkami a nie stara znajomą panią xxx ktorej powiesz ze chcesz cos nowego a i tak zrobi to samo. Ja chodze do mlodych fryzjerek, scinanie kosztuje mnie okolo 30 zł, farbować sama wlosy farbuje, (ale to tylko dlatego, ze cale zycie mam czarne wlosy, a wybrac i nalozyc czarna farbe to zaden wyczyn nie jest :) zawsze wyjdzie czarny :) ) wiec nie wiem ile moze kosztowac farbowanie. Depilacja brwi (+ henna) i wąsików wynosi mnie jakies 15 - 20 zł razem. A od razu cala twarz inaczej wygląda. Powodzenia w przemianach ja lece na obiadek :)

Gość jesteś ładna
ale nie podkreślasz atutów ładnie wyglądałaś w blondzie, podkreśla Twoją subtelną fryzurę masz duże oczy i usta myślę że fryzurka z linku powyżej pasowałaby do Ciebie podkreśl brwi brązowym cieniem, będą wyglądały naturalnie na usta użyj błyszczącej szminki lub błyszczyka wypróbuj ciemny róż albo odcienie beżowo-cieliste jeśli nie lubisz rzucać się w oczy myślę że już kolorowa szminka by zmieniła Twój wizerunek podkreśl też oczy tuszem do rzęs, pogrubiającym, ja polecam Ci tusz Eveline Volume Show, jest tani a równie dobry jak Max Factor noś więcej kolorów, podkreślaj talię nosząc "portfelowe" sweterki (takie z wycięciem w szpic, ze schodzącymi się klapami, zawiązywane z boku na troczki) i spódniczki z miękkich materiałów w kształcie litery A (obcisłe w talii i na biodrach a dalej lekko rozszerzane, nie dłuższe niż do połowy kolana, to optycznie wyszczupla i wydłuża nogi) teraz powoli jest sezon na kozaki, każda dziewczyna wygląda seksownie w kozaczkach do kolan i spódniczce gdy dobierasz rajstopy do butów pilnuj by kolory nie kontrastowały zbytnio: to wydłuża i wyszczupla nogi

Gość brzydka jak noc
dziekuje dziewczyny za rady ! :)

Gość bgdv hyj
Radziłabym wybrać się do solarium bo jesteś strasznie blada, oczy podkreślić koniecznie bo są bardzo ładne. Wogóle to wydaje mi się że powinnas skorzystać z rady stylisty i wizażysty

Gość brzydka jak noc
dziekuje naprawde jestescie kochane :) uciekam na obiad,dziekuje jeszcze raz za rady!

Uwazam, ze propozycja Misiolandii odnosnie fryzurki jest swietna :) pozostaje jeszcze tylko poderslic brwi, ale z umiarem, takie zbyt mocne i przerysowane wygladaja fatalnie. Ja bym sie jeszcze pokusila o jakis ladny roz na policzki i tusz. Nie kombinuj z zadna solarka - ja tez jestem blada i nauczylam sie z tym zyc, trudno, sa tacy i sa tacy :P Oczywiscie refleksy jasniejsze we wloskach, balejaz raczej bym odradzala, juz dawno jest niemodny :-O

Gość papappapappa
misiolandia a Ty gdzoe masz zaklad? tez bym chciala takich rad, ale nie wkleje fotki tu :(

Tak sobie mysle, ze Autorce mogloby byc ladnie w jakims cieplym kolorku. Moze cos podobnego do tego -> http://www.bazarek.pl/produkt/234218/loreal-casting-nugat-nr724.html albo tutaj jest cala paleta odcieni Safira: http://www.wella.pl/consumer/consumer_products/safira/tabela_odcieni.jsp w brazach/czerniach, pierwszy lub drugi kolorek z gory moim zdaniem :)

Gość pappapapa
a Ty kant skad jestes? :)juz sie kiedys spotkalysmy na kafee, czy nie czaasemw sylwestra?

Na pierwszym zdjęciu ma ładny naturalny kolor włosów,który pasuje do oczu.Nie kombinowałabym z rozjaśnianiem,pasemkami,balejażem.

Gość Sratatatatatatatatatatata
masz buzke jak kobieta ze sredniowiecznych badz renesansowych obrazow:)w pozytywnym znaczeniu oczywiscie:)

Mi casting wychodzi, ale dosc krotko sie trzyma, napewno nie obiecane 24 mycia :( za to niektorym moim znajomym jak chwyci tak nie chce puscic :D mysle, ze to zalezy od wlosow :)

Gość ....Gwiazdka93....
zdecydowanie nie wracaj do blondu! lepiej jest ci w ciemnych wlsach. i radzilabym ci uzywac kredki do brwi. nie jestes wcale taka brzydka. raczej porownalabym cie do nieoszlifowanego diamentu:)

Gość ppapapappapapa
hej, kant, ja wlkp kolo poznania. chetnie bym sie wybrala zToba na zakupy. fajne linki dalas, szczegolnie w tej ostatniej wypowiedzi, ta dziewczyna szarym swetrze, czapce i szailku. nie umiem sie tak ubrac, kasy brak pozostaja sh, bez ktorych nie mialabym w czym chodzic. jak znajde jutro czas przesle Ci moje fotke, do zmian :)