Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie wymyslac nickow

trudna decyzja zyciowa

Polecane posty

Witam, przezywam teraz ciezkie chwile, prosze o cenne rady. Mam cudownego faceta, bardzo sie kochamy jednak moi rodzice sa przeciwni temu ze kogos mam. Mam 20 lat i dziecko ktorej moj facet w pelni akcuptuje. Moi rodzice za wszelka cene chca nas zniszczyc. Zabraniaja sie widywac. Jestem na ich urzymaniu. A my za soba bardzo tesknimy i jest nam zle przez nich. On chce zebysmy zamieszkali razem i on bedzie nas utrzymywal, zebysmy wzieli slub. A ja mialam isc na studia dzienne. Jesli bede chciala z nim byc, zalozyc rodzine to bede musiala z nich zrezygnowac i isc na zaoczne. Jesli pojde na dzienne to moi rodzice nas zniszcza. Juz teraz mam tego dosc, ciagle klotnie z nimi. prosze pomozcie

jedynie pytanie, które powinnaś sobie zadać to: czy go naprawie kocham i chce z nim być, wyjść za niego. Możesz iść do pracy i zarabiać na siebie i dziecko no i mieszkać z ukochanym. Studia możesz zacząć później, kiedy już wszystko sobie poukładacie. To nie koniec świata nie mieć wyższego wykształcenia.Pozdrawiam

Gość klempa duża i uszat
a dlaczego rodzice go tak nienawidzą?

Gość twoi rodzice
po prostu sie boja ze znowu zaliczysz wpadke. Oni mysla bardziej przyszlosciowo. Licza ze pojdziesz teraz na studia, ze masz eszcze szanse ulozyc sobie zycie. Dlatego sa tak przeciwni temu zwiazkowi. Zdaja sobie sprawe ze skoro tamten Cie tak zostawil ten tez tak moze zrobic. Jestes moda i jeszcze wszystkow Twoim zyciu moze ulec zmianie, rowniez milosci. Spobuj ich zrozumiec, a nie podejmowac decyzji na szybko. Bo to oni Cie utrzymuja i maja prawo oczekiwac czegos od Ciebie.

twoi rodzice----- dokladnie jest tak jak mowisz Ale ja go kocham, a myslenie z ich strony, ze "zalicze wpadke" jest nie w porzadku. Naprawde ciezko mi teraz.

:(

Gość wieszz
zakochac sie mozesz jeszcze nie raz, bo tak jak mowie jestes jeszcze bardzo mloda. Powinnas zaczac studiowac, teraz rodzice Ci pomagaja i masz ku temu warunki by studiowac dziennie. Pmysl jakby mialo to wygladac za kilka lat. Ty pracujaca, uczaca sie z malym dzieckiem, ktoremu musisz zapewnic byt, musisz sie nim opiekowac bez wzgledu na wszystko. Nie mozesz juz na nikim polegac tylko na sobie, bo tak na dobra sprwe teraz jestes zauroczona i Twoj chlopak rowniez, ale nie wiesz jak bedzie za rok za 5 lat. Skoro teraz twoi rodzice sami namawiaja Cie na studia liczac sie z tym, ze z malym dzieckiem ktos bedzie musial zostac i opiekowac sie nim to nie marnuj tej okazji. Jesli faktycznie oboje sie kochacie to przetrwacie to, sama z czasem zobaczysz czy Twojemu chlopakowi na Tobie tak zalezy jak w tej chwili myslisz. Prawdziwa milosc jest w stanie pokonoac wszystkie przeciwnosci. Czego Tobie zycze!