Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos ciekawego dla 24 latka....

Znacie jakieś fajne i trudne łamigłówki? dla 24 latka

Polecane posty

Gość cos ciekawego dla 24 latka....

Gość każ mu narysować świnię

>====================================================== > >Pięciu ludzi zamieszkuje 5 domów w 5 różnych kolorach. Wszyscy palą >papierosy 5 różnych marek i piją 5 różnych napojów. Hodują zwierzęta 5 >różnych gatunków. Kto hoduje rybki? Czy potrafisz to wywnioskować na >podstawie następujących danych: > >1) Norweg zamieszkuje pierwszy dom >2) Anglik mieszka w czerwonym domu >3) Zielony dom znajduje się po lewej stronie białego domu >4) Duńczyk pija herbatkę >5) Palacz Rothmansów mieszka obok hodowcy kotów >6) Mieszkaniec żółtego domu pali Dunhille >7) Niemiec pali Marlboro >8) Mieszkaniec środkowego domu pija mleko >9) Palacz Rothmansów ma sąsiada, który pija wodę >10) Palacz Pall Malli hoduje ptaki >11) Szwed hoduje psy >12) Norweg mieszka obok niebieskiego domu >13) Hodowca koni mieszka obok żółtego domu >14) Palacz Philip Morris pija piwo >15) W zielonym domu pija się kawę > >======================================================== Zajęło mi to jakieś 15 minut... więc całkiem trudne.

Gość ohoho kogo ja tu widzę...
Cześć Kenniks:)

Gość tomaszek85
Troszke matematyczne:D KOT+KTO=OTK :) Znajdz odpowiednie cyfry :D

To i tak jesteś w lepszej sytuacji, bo Ty wiesz kto Ciebie przywitał, a ja nie;)

Gość
na stronie mensy jest sporo zagadek logicznych ;)

Kobieta - łamigłówka największa na świecie, potrafi być fajna a trudna to na pewno. Emocje gwarantowane!!Znajdz sobie jakąś to będziesz miał zajęcie i nie będziesz zakładał durnych tematów.