Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssssiiiaaa19jhh

.........jestem gruba czy nie?..................

Polecane posty

Gość kasssssiiiaaa19jhh

weszłam przed chwila na wage i pokazala 60,20kg to duzo? dodam ze mam bardzo chude kosci i mam 171cm...

ja ważę 58kg przy 169 i jestem zajebista mówiąc nieskromnie:). (92/58/88 wymiary). Kwestia tego czy ćwiczysz czy leżysz cały dzien i twoja waga to 0 mięśni i sam tłuszcz.

Gość kasssssiiiaaa19jhh
raczej tluszcz;) jej fajne masz te wymiary moje to : biust-91 talia-69 biodra-94(najwiekszy problem)

Gość kachammmmmmm
hmm no chyba raczej nad wszystkim niestety:( widziecie boginilasu jest odemnie tylko o 2 kg lzejsza a jaka rozica w cm :/ jakbym miala ciezsze kosci wazylabym pewnie kolo 80,....

Gość ghjkl
boginilasu to typowy wieszak,talia anorektyczki,maleńki biust

Gość kasssssiiiaaa19jhh
maly biust? jezeli boginilasu napisala prade ze ma 92 cm w biuscie i 58 w tali to ma ogromny biust .ja mam 91 cm w biuscie przy 69 tali i misecza duze c to ona ma peqwnie d albo e

Gość idealnienieidealnaa
a ja mam 81/62/95 i też jestem zajebista.:classic_cool: zresztą jak piszesz że masz chude kości to czmu się pytasz czy jesteś gruba? a wagę masz wzrost minus 110 więc idealnie. p.s. ja ważę 53 kg

nom, mam e, ale 65E, więc nie są to jakieś cycki jak mleczarnia. Nie jestem anorektyczna, mam bardzo krągłe biodra i pupę ;) nawet trochę przesadnie może. Kwestia samodyscypliny i ćwiczeń, słoneczka :):* każda może osiągnąć wszystko czego pragnie ze swoim ciałem, bo można je rzeźbić i to jeden z największych darów. Jeżeli chodzi o Twoją talię 69 cm może być też problem w diecie. Wapno (mleko i inne przetwory mleczne, ale niskotłuszczowe koniecznie - chude twarogi etc) jakoś tam powoduje że nie odkłada się tłuszcz na brzuchu tak samo ryby działają i wszelkie warzywa. Z kolei sprzyjają odkładania się tłuszczu na brzuchu (tłuszczu trzewnego, do okoła narządów wewnętrznych co powoduje upośledzenie ich pracy) sprzyja wszelkiego rodzaju białe pieczywo, słodycze, jogurty słodzone, mięso tłuste czerwone etc. :* :) pozdrawiam

aaaaaaaaa i nie! mam 88 w biuście, napisałam wymiary w kolejności biodra/talia/biust, przepraszam chyba na odwrót się robi tak? :) I na talie jeszcze hula hop jest ok i napinanie mięśni np jak siedzisz przed kompem. Nie jesteś raczej gruba ale możesz być bardziej doskonała;* :)

Gość nie cyfrakmi mierzy sie kobiec
a urode

81/62/95 - to ma być idealne? w którą stronę by to nie szło, jeśli masz 81 w biuście to jesteś decha, jeśli w biodrach to już w ogóle tragedia :P a Bogini wymiary ma fajne, wąskie, ale świetne proporcje 🖐️

Gość idealnienieidealnaa
po chuj być bardziej doskonałą? przecież nikt nie ma miarki w oczach....

A co do autorki - mam 7 centymetrów więcej wzrostu i średnio po 3 w obwodach, i uważam, że obie powinnyśmy popracować nad talią ;)

Gość idealnienieidealnaa
a czy ja piszę że moja 81 w cyckach jest idealne? Jestem decha no i co poradzę :P cycki sztuczne mam wszczepić? Nie, dzięki jestem z siebie zadowolona.

kasssssiiiaaa19jhh wymiary wg mnie masz dobre tak samo jak wagę :) (przynajmniej jest u Ciebie na czym oko zawiesić a biodrami się nie przejmuj większość facetów lubi duże i jędrne pupy ;) )

Gość kasssssiiiaaa19jhh
wiem ze powinnam:(

Zwróć uwagę, że opcja 81 w cyckach jest lepszą z tych dwóch ;) Odniosłam wrażenie, że wypowiadasz się z pozycji ideału, stąd złośliwość [myślałam, że jesteś cycatą laską bez bioder ;)] I nie, nie rób sobie sztucznych cycków! Dechy rulez [mówię to jako decha, oczywiście] 🖐️

"wiem ze powinnam" To już połowa sukcesu, popracuj, i będzie git. A szerokie biodra są super - ja mam jeszcze więcej i nie chciałabym mieć mniej

Gość kasssssiiiaaa19jhh
teraz jestem najgrubsza z mojej calej 38 osobowej klasy . zazdroszcze kolezanka ze one moga sobie kupic kazde spodnie i super w nich wygladaja dla mnie kupowanie spodni to męka:( mam rozmiar 39 :(

Gość faktycznie biodra szerokie
ale nie załamuj sie:P