Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddcfsdfds

ZAPOMNIALO MOICHURODZINACH

Polecane posty

Gość ddcfsdfds

mialam je wczoraj.. a mojchlopak zapomnial..dzwonil do mnie jakby nigdy nic...jak zawsze..zapomnial ze mam urodziny..

Gość ejbisi
A jak dlugo jestescie razem?

Gość ddcfsdfds
jakmogl zapomniec..jao jego swietach pamietam zawsze:(

Gość ddcfsdfds
3 lata a co to ma za znaczenie ile zapomnialijuz:(

Gość ejbisi
To nie o to chodzi czy ona chce obchodzic urodziny czy nie tylko ze on zapomnial. Jak by mu powiedziala ze nie lubi urodzin i ma jej o nich nie wspominac no to ok. Ale koles po prostu zapomnial.

Gość ejbisi
To ma znaczenie, bo gdybyscie byli razem pół roku to mialby prawo zapomniec.

Gość ddcfsdfds
chyba mnie nie kocha:(ni ezalezy mu n amnie..jak mogl:(

Gość L O R N A 22
nie dziwię Ci się , że czujesz się zraniona . Mój mąż wczoraj rano zaczął składac mi zyczenia . Myślałam , że się wygłupia , ale on autentycznie myślał , że są moje urodziny . Oczywiście pomylił się o równy miesiąc . Szkoda gadać .

żałosny typek :o moja znajoma zerwała zaręczyny, jak jej narzeczony zapomniał o jej urodzinach :o wystarczy sobie głupie przypomnienie ustawić w telefonie, czy to tak dużo??

to sie w takich sytuacjach samym przypomina :P ja np. wyciągam do kogos ręke i mówię cos w tym stylu " ooo dziekuje za zyczenia, miło ze pamietałes!" :D i wtedy ktos mi składa te zyczenia a ja sie smieje :P przeciez nie kazdy o wszystkim musi zawsze pamietac :) nie ma z tego powodu krzyku, i nikt nie jest obrażony na siebie :P

Gość ddcfsdfds
JESTESMY ze soba juz dlugo.. ja zawsze o kazdym jego swiecie pamietalam.. heh nawet muwyslalam prezent taka bzdure mu kupilam bez okazji..i doszla paczka w dzien moich urodzin do niego dzwonil jakby nigdy nic sie nie stalo.. zapomnial:(

Gość df ty u
katastrofa ,prezentu sie nie dostałoo

Gość ddcfsdfds
ja pierdole jak mnie rozwalaja takie puste idiotki. NA PRETENCIE MI NIE ZALEZALO MOGL ZLOZYC ZYCZENIA PAMIETAC! i owszem prezent tez bym chciala dostac nawet bzdure!ja zawsze mu cos kupuje nawet bez okazji

Gość fgff
tacy już są faceci, mój też nigdy nie pamięta, ale i tak wiem że mnie kocha

Gość jaaa****
To że zapomniał to nic nie znaczy! nie wszyscy podchodzą do tych wszystkich rocznic tak samo, nie wszyscy mają jednakową pamięć, niektórzy w ogóle nie przywiązują wagi do takich pierdółek jak urodziny, imieniny o walentynkach już nie wspominając :O Ja też często zapominam że ktoś ma wtedy czy wtedy urodziny, nawet o swoich nigdy nie pamiętam :P I w ogóle to całe składanie życzeń prezenty itp. to dla mnie takie sztuczne jest :O

Gość sierpniowa panna
a ja swojemu zawsze przypominam zeby zlozyl mi zyczenia:P i przypominam o wszystkich innych urodzinach i coz z tego... jest kochany caly rok, a ja kiedys mnie zaskoczy bo bedzie pamietal... to dopiero bedzie prezent:)