Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on mnie nie kocha

Potrzebuje popłakać i to porządnie. Zajrzyjcie, pomóżcie!!

Polecane posty

Gość on mnie nie kocha

Mam urlop, pieprzone 2 tygodnie które mam spędzić w domu, pustym domu. Złamane serce mam przy okazji. Chce piosenki jakieś wzruszające, do płakania, filmy, ksiązki, opowiadania. Cokolwiek. Chce spędzić ten czas na ryczeniu w poduszkę aż opadnę z sił. Coś co wyciska łzy, romantycznego, tragicznego. Proszę, podajcie przykłady.

Gość
"Rycz mała rycz, Płacz maleńka płacz" 2 tygodnie ciszy i spokoju? wolny czas na czytanie, oglądanie filmów, słuchanie muzyki? ja zazdroszczę ;)

Gość on mnie nie kocha
Czego tu zazdrościć? Jak pracowałam to sie jakoś jeszcze trzymałam, a teraz to masakra po prostu. Muszę sobie popłakać, to mi dobrze zrobi. Pewnie i tak już jutro przerwę to dołowanie, które trwa od wczoraj (smutne ballady, jeden melodramat, kasowanie zdjęć na kompie - jestem tak żałosna że nawet nie mogłam spalić zdjęc i 3 godzinny prysznic, rachunek za wodę mnie zabije)/

Gość
Współczuję Ci, bo rozumiem, że czujesz się samotna. Chciałam tylko powiedzieć, że przesada w żadną stronę nie jest dobra i nieustanną obecnością ludzi też można się zmęczyć (jak ja). ;) Nie lepiej poczytać komedie, pooglądać jakieś durnowate seriale, posłuchać reagge, wybrać się na kilka dni w góry?

Zawsze się zastanawiam dlaczego kobiety tak kochają się dołować,narzekać i płakać,dlaczego nie umieją się cieszyć z tego co mają,trzeba brać byka za rogi a nie ciągle się nad sobą użalać,jak ja bym myślał tak jak wy to dawno bym sobie w łeb palnął.

Gość on mnie nie kocha
musze odcierpieć swoje i wyjde na prostą, nie mam ochoty na żadne wakacje. Posprzątam mieszkanie, poleże na łóżku...jakos minie.

Gość on mnie nie kocha
oooo, napić też się można. z moim zjebanym kotem, którego mi ten szmaciarz zostawił.

Gość a dlaczego zaraz
Koty nie sa zjebane!! Kot to milutkie stworzenie, które mruczy jak ci źle, jest cieplutkie i miłe w dotyku.

Gość on mnie nie kocha
Nienawidze kotów, uraz z dzieciństwa. To jego kot. Ktoś chce kota? Perski, biały, obrzydliwy kocur. Oddam w dobre ręce.