Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja tez o chodzeniu po domu

Jade do chlopaka na pare dni,w czym tam chodzic po domu?

Polecane posty

bo chyba nie w dresach :O

Gość 20tka
ja w domu chodze w byle czym ale nie u chlopaka jakis zwykly t-shirt i dzinsy

to moj 1 szy wyjazd do niego, znamy sie pare mcy, mieszka pareset dalej, sam

wygodnie,? jak na codzien?? to oznacza dresy albo jakies stare zniszczone ciuchy!! nie pokaze sie tak u niego!! co mam wziac, bluzeczki i dzinsy??

Gość sukrei
w miniowce i bialych kozaczkach na wysokim obcasie i nie zapominaj przed snem robic pelnego makijazu jak wea rosati, bo jak cie twoj chlopak zobaczy nieumalowana i w dresie to zerwie na bank

Gość 20tka
ładne ale wygodne żebyś czuła się swobodnie i na luzie

Gość rgyu7i86
ja mysle ze jakis gorset z mnostwem koronek, pas do ponczoch koniecznie koronkowy, najlepiej czarny plus ponczochy do tego, min 10 cm szpilki to bedzie w sam raz, aha, oczywiscie stringi

a mieszka on sam czy z rodzicami? Bo jeśli sam to możesz nago-spodoba mu się na bank:) a jeśli z rodzicami, to dżinsy i koszulka, mogą być rybaczki, albo w ogóle krótkie spodenki. wiadomo, że nie w podartych łachach...

Sam mieszka kurcze nie cierpie w dzinsach tyle godzin byc ah moje dresy ❤️ ale niektorzy z was maja swietna zabawe i humor :O

Gość nie rozumeie ludzi ktorzy
chodza po domu w dresach albo rozciagnietych szmatach chce wam sie tak rpzebierac 10 razy na dzioen?? jak bedziesz mieszkala z chlopakiem to tez bedziesz chodzic po domu jak wywloka??

jezeli na co dzien chodzisz w dresach to wspolczuje :O 🖐️ a jak sie ubierasz jak idziesz np na zakupy, wychodzisz gdzies ze znajomymi, idziesz do kina itp? o taki stroj mi chodzi. przeciez nie bedziecie caly dzien siedziec w domu. wez takie ubrania, w ktorych bedziesz mogla wyjsc na miasto

ciotella nierozumiem :o przeciez dresy są b. wygodne gdy siedzisz w domu np przed kompem, o co Ci chodzi? :o do mnie przychodzi zara chlopak, i wcale nie mam zamiaru sie przebierac, ot co 🖐️

w domu chodze w dresach, jak mam wyjsc gdzies to sie przebiram, czy to dziwne? do niego w takim razie wezme same "wyjsciowe" ubrania..

a do miasta tez w dresach wychodzicie? jak mowicie ze na co dzien chodzicie w dresach to na to wychodzi :O a dresy nosi sie w domu

n CO DZIEN ale po domu, to chyba jasne ?:O

mowie przeciez o siedzieniu w domu ;) to jasne ze na miasto nie pojde tak ubrana ja bym na Twoim miejscu wziela i luzne ciuchy ii takie ladne :)

nie jestesmy ze soba az tak zzyci bym chodzila u niego w dresach

autorko, ale ja nie wiem w czym tkwi problem. sama piszesz ze nie chcesz nosic przy nim dresow wiec pozostaje tylko wziecie takich ubran, w ktorych "chodzisz po ulicy".

po domu weź krótkie spodenki i koszulki, skoro mieszka sam. On nie ma kochać Cię wystrojonej i umalowanej, tylko normalną, naturalną, taką jaka jesteś. Dziwią mnie komentarze typu, że jak będziesz mieszkała z chłopakiem to czy będziesz chodziła w dresach?a co może w sukni balowej ma przy garach stać i okna myć? Wiadomo, że jak sie wychodzi z domu trzeba się przebrać.

w jednym łózku tak, seksu - jeszcze nie bylo ale chcialabym :))

ej noo to nierozumiem, spisz z nim, jedziesz do niego na pare dni, bedziecie sami, chcesz sexu - ale nie jestes z nim wystarczajaco zżyta by chodzic w dresach ? :classic_cool:

ok,ok....... juz mnie widzial nautralna i nieumalowana, zylismy razem tydzien pod namiotem. wiecie,jak bylo super?!?!?! :D