Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopleagge

Dobrych mężczyzn poznaję po tym, jak traktują swoje matki

Polecane posty

Gość kopleagge

zgadzacie sie z tym ? ?

Ale z drugiej strony jak facet jest totalnym maminsynkiem, ktory sie trzyma jej spodnicy w nawet juz w wieku mocno doroslym, i wielbi ja pod niebiosa, to czy to swiadczy o tym, ze jest dobry? I swoja kobiee tez bedzie traktowa dobrze?

Gość moj mezczyzna kocha swoja
Matke jest dla niej dobry cieszy sie kiedy jej sie uklada a kiedy ma straszne porblemy nawet sie wzrusza i wiecie co on jest naprawde dobrym czlowiekiem ma serce ogromne Jego rodzice zyja od dziestu lat razem i zrobil by dla nich wszystko a oni dla niego tez to niesamowita wiez bo ja nigdy z moja rodzina takiej nie mialam . on jest inny nie jest typowym psem na baby jesli kocha to kocha szczerze zawsze mozna na niego liczyc

Gość
o, widzę, że też czytałaś pudla :D no, nie ma to jak mądrości Megan Fox :D

Gość zgadzam sieeeeees
tutaj akurat megan ma racje :)

Gość
w teorii możnasię z tym zgodzić - ale w praktyce ile jest nieudanych małżeństw, gdzie mąż - synuś mamusi - ciągle porównuje żonę z niedoścignionym ideałem - swoją mamą?

Gość Tez sie zgadzam z tym i
tak własnie jest!!!jesli facet pluje w twarz własnej matce to swojej partnerki tym bardziej nie uszanuje

Gość maminsynki to swoja droga
nie chodzi o faceta maminsynka tylko o faceta ktory kosza i szanuje swoja amtke i obojga rodzicow

Gość ghjkl
gówno prawda mój były uwielbiał swoja mamusie,był dla niej super dobry,a swoje zony niestety wyjatkowo podle,i do tej pory miał je już trzy

Gość Z zycia wzzzzziete
Dużo w tym prawdy. Jeżeli facet krzyczy na matkę i pokazuje przy obcych że jej nie szanuje to jest bardzo duże prawdopodobieństwo że tak samo bedzie robił z żoną. Chyba że nienawiść do matki jest wynikiem jakiejś krzywdy (wiadomo że rodzice niezawsze są w porządku wobec swoich dzieci). Ale jeżeli robi matce awantury z byle powodu to tak samo bedzie z żonką.

Gość
Jeżeli facet nie szanuje rodziców - z pewnością nie uszanuje też swojej żony... Jeżeli szanuje rodziców - nie jest to żadnym gwarantem, że uszanuje żonę (w myśl zasady - żon można mieć wiele, a mamusię tylko jedną)

Gość coś w tym jest
ale nie do końca, bo przecież maminsynki też kochają mamusie a nie można powiedzieć że dobrze traktują swoje kobiety. Mój mąz na przykład dobrze traktuje matkę i szanuje, problem w tym że teściowa jak jest upierdliwa to na nia wrzaśnie, co przez niektóre osoby trzecie jest odbierane jako złe traktowanie, ale teść robi tak samo, bo niestety teściowej czasem się nie da inaczej przegadać jak krzykiem. Mnie traktuje podobnie, czasem wrzaśnie ale ten szacunek jest.

Gość A co powiecie o facecie ktory
na matke mowi per stara, kiedy ktos pokaze nieladny obrazek pyta "skad masz zdjecie mojej starej", ma 34 lata, ciagle zmienia prace, a gdy mu brakuje bierze od mamy, jest alkoholikiem, czy bedzie dobrym ojcem dla corki swojej dziewczyny?

Gość chłopak niedoświadczony
a dobre matki po tym , ile moga ze swojej emerytury przeznaczyc na potrzeby syna

Gość betowenka
Tu nie chodzi o trzymanie sie spodnicy tylko o SZACUNEK... jak sie odnosi do matki tak i sie odnosi do zony... u mnie sie zgadza :-)