Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia co poznała jacka

jestem zerem

Polecane posty

A widzicie. Ja jestem z mężczyzną od 4 lat... chciałabym być jego żoną ale to raczej marzenie. On: zarabia ponad 6 tys miesięcznie Ja: jestem kasjerką w sklepie ;/ on jest człowiekiem wykształconym (skończył 2 kierunki studiów a ja (skonczyłam tylko lo co prawda ze świadectwem z paskiem i świetnie zdaną maturą ale co mi to daje skoro nie poszłam na studia - rodzice ie mieli pieniędzy, a moja praca z trudem pozwalała mi sie utrzymać ;/) i jeszcze nie moge mieć dzieci może dlatego nie chce mieć mnie za żone tylko ze sobą "chodzimy" ale życie z taką swiadomością boli bo strzszie go kocham a sądze że jak tylko znajdzie lepszą to ożeni się z nią w pół roku (mimo że mówi i okazuje mi że bardzo mni ekocha to właśnie przez to że nie jesteśmy małżeństwem mam wątpliwości POWAŻNE wątpliwości ) a jednak ja wiem że nie mam szans na bycie szczęśliwą ... nie mam żalu do rodziców ( a jednak wielu uważa że powinnam) chciałam isć na studia starałam się całe liceum i wogóle ... świetnie zdana matura i świadectwo z paskiem ... a moja siostra ( z trudem przeszla przez zawodówkę (fryzjerka) bo nie chciało jej sie uczyć, ja nie miałam czasu dla znajomych bo non stop pomagałam rodzicom a ona cały czas imprezy i balangi ... a na koniec rodzice przekazali całe pieniądze które mieli jej bo stwierdzili że ja sobie poradze jakoś a ona nie masakra

Gość ja jestem meżczyzną
i nie czuję problemu .ps gdzieś to już czytałem.

Gość PączuŚ_
Współczuje ale ja mam gorzej :O nie martw się, mooże jakoooś będzie ... :)

Gość coś tu nieźle ściemniasz
świadectwo maturalne z paskiem i nie zdałaś na państwową uczelnię? To za co ten pasek ci dali? Skoro byłaś taka dobra, to i stypendium byś dostała, dorobiła korkami i studia byś skończyła. Więc o jakiej kasie na studia tu mowa??? Nie chiało ci się uczyć i wolałaś pójść na kasę do supermarketu za 800 :)

tak, zamieściłam to przed chwilą po raz drugi bo na tamtym forum nikt nie odpowiadał ;/ masz gorzej tzn???

nie poszłam na państwową uczelnnie bo nie chciałam wiązać przyszłości z żadnymi z tamtych kierunków. Stypendium nie dostałam ( miałam tylko przez 2 klasy i musiałam sie utrzymywać jakoś również.) w 3 kl. mi odebrali bo w tej szkole 5 najlepszych miało stypendium, a ja byłam w 3 klasie 6 na liście :( pracować w czasie liceum nie mogłam bo musiałams ie uczyć i pomagać rodzicom. a teraz znalazłam tylko prace kasjerki (bo nie mam kwalifikacji do innej pracy)

nie, ale i tak wiem że on to za wysokie progi na moje krótkie nogi ... i jeszcze jest sexowny i wręcz boski, kobiety na niego leca a ja jestem zwyczajna z wyglądu :(((

Gość jezu laska
to idz na studia i przestan jojczyc

że ktoś mi wreszcie powie co naprawde o tym myśli a nie pociesza głupkowato mówiąc jak moja mama: będzie ok zobaczysz :(((

łatwo powiedzieć.... a skąd kasa na studia? mam zacząć dawać dupy czy co? :(

Gość szlag repeat
do Asicopoznalajacka- moze spróbuj wziasc kredyt sudencki? nie wiem na jakiej zasadzie on działa ale moze warto poczytac o nim..i rozwazyc studia dzienne?

z trudem wystarcza mi na utrzymanie siebie ... mieszkanie, rachunki jedzenie ... a czasem musze nawet pożyczać :( więc o studiach moge sobie pomaży c :(((

do szlag repeat --> dzięki :) spróbuje się zorientować, tylko czy dam rade spłacac :(((

Gość ...JednaJedyna...
Boże, dziewczyno!!! Aż mi się wymiotować chcę, gdy czytam co tu piszesz!! Masz racje, siedź tu do usranej śmierci i żal się, a na pewno będzie lepiej :) Ja się nie dziwie Twojemu chłopakowi, bo gdybym była facetem to oczekiwałabym od swojej partnerki jakiejś samodzielności, pracowitości, a nie siedzenia i żalenia się!!! Takim czymś to nigdy do niczego nie dojdziesz i pozostaniesz na zawsze zerem. I co najlepsze, jeszcze czekasz na jakieś rady, z których i tak pewnie każda dla Ciebie (tak "ambitnej" osoby) okaże się nieodpowiednia... Szok!

Gość szlag
sa jeszcze te niszowe kierunki na którę rząd przyznaje az 1000 zł stypendium.. "kierunki zamawiane"..poszukaj...chociaz nie wiem czy interesuja cię takie ścisłe studia, bo to głównie na politechnikach

Gość a dlaczego zaraz
Nie czytałam postu, ale pocieszę cię. Każdy kto poznaje Jacka jest zerem. :D

Gość 000pllll
Podobno Sebastian to świnia, mówię o imieniu :P

Gość ...JednaJedyna...
o chuj D - dziękuje bardzo za gratulacje :) Chyba mam prawo mieć swoje zdanie, co? Może zabronisz mi je wyrażać? Twoje słowa nie wywarły na mnie żadnego wrażenia, raczej staram się zwracać uwagę na wypowiedzi mądre i wnoszące coś do rozmowy, Twoja jest niestety przeciwieństwem. Ja również chcę Ci pogratulować tak szybkiej oceny człowieka, szkoda tylko, że tak nietrafnej :)