Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak juz mi sil

pomozcie-prosze!

Polecane posty

Gość brak juz mi sil

jestem z facetem ponad rok, ale ten zwiazek nie ma sensu. ciagle sie klocimy, zero wspolnych tematow, po prostu juz jest niewiele rzeczy ktore mnie cieszy w tym zwiazku, jestem jeszcze mloda wiec mam szanse na ulozenie sobie zycia od nowa ale nie umiem sie od niego uwolnic zrywalismy ze soba juz z setki razy i za kazdym razem jednak wracalismy, on przepraszal i wogole, a ja sie zgadzalam bo ma taki na mnie wplyw ale to tylko przeciaganie niczego, ciagle tylko placze i nie mam juz ochoty na nic, ostatnio coraz czesciej wyzywa mnie od idiotek i róznych, zrobil sie arogancki i stawia tylko siebie na 1 miejscu, Prosze o jakies rady, co z tym zrobic, ja juz nie mam sil na dalsze zycie, zero usmiechu jest w nim usmiechu przez to..........

nie mecz sie rozstan sie z nim. Spojrz na to bardziej egoistycznie... Sama napisalas, ze jestes mloda wiec nie ma sensu zebys tracila najlepsze lata przy boku kogos, kto Cie nie uszczesliwia ,w dodatku wyzywa. nie tak wyglada zwiazek dwojki kochajacych sie ludzi

Gość brak juz mi sil
ale to nie jest takie proste, probowalam juz nie raz ale za kazdym razem on dzwonil przyjezdzal, przepraszal obiecywal ze sie zmieni, i faktycznie byla poprawa ale na gora 3 dni, on po prostu nie daje mi spokoju, ciaglym przypominaniem o sobie, a po za tym ja go mimo wszystko jednak kocham i boje sie troche ze jednak bede sama i nie znajde sobie nikogo :( nie mam nawet przyjaciol z ktorymi bym mogla o tym porozmawiac, bo zerwalam wszystkie swoje kontakty i to dla niego choc nie zaluje bo ludzi poznaje sie po czasie a tamto towarzystwo bylo falszywe......, do tego dochodza problemy w rodzinie... czuje sie samotna i winna temu wszystkiemu

Gość pewno laska jest słaba
i już nikt jej nie zechce gdy oleje swojego faceta. Rób mu laskę 3x dz. to będzie happy i wsz związek odżyje! :)

Gość glupolek01
dlaczego my kobiety jestesmy takie durne ??? dlaczego za wszelka cene chcemy byc kochane?? jakie to durne. Mam to samo. Ostatnie kilka mcy zachowywal sie jak cham.klotnie olewania, zdrady .. a ja wyje w poduszke jakby bylo za czym