Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmiar 42

pytanie dla facetow.

Polecane posty

Gość rozmiar 42

mam 78 kg wagi rozmiar 42 . nie przypominam z figury slicznych panienien z wybiegu. ale dbam siebie. faceci na mnie leca, jak to jest mozliwe?? ja myslalam ze u was szanse maja tylko szczuple... prosze ospiszcie jak to z wami jest....

Gość JarekK__
Sezon na anorektyczki to już przeszłość... Jeśli kobieta dobrze gotuje to nie może być szczupła, a wszak przez żołądek do serca :D

Gość rozmiar 42
ale gdybys zobaczyl piekna laseczke z szczuplymi nogami to obejrzalys sie pewnie za nia nie zauwazajac mnie . czy duze usta i oczy sa dla was sexi? bo ja takowe posiadam

Gość GAR
Nie kazdy facet lubi chude niewiadomoco. Niektorzy wola zdrowe, takie, ktore jest za co zlapac.

Gość odp.na trudne pytanie
duze usta sa zawze modne. kojaza sie z zajebiscie zmyslowym sexem

Gość rozmiar 42
fakt :) cycki mam spore. i naturalne :) zadnych silikonow.

Gość SłoneeeeeCzzzzkooo
Ja też jestem przy kości, lecz na brak męzczyzn nie narzekam :) Nawet kobieta baardzo bardzo przy kosci znajdzie faceta dla siebie. A podobno takie dziołszki pulchniejsze są bardzo seksowne. Wnioskuje z wypowiedzi panów

Mam 173 cm i ważę 65 kg. Nie jestem koścista, ale tłusta też nie. Mam piersi roz. duże B/małe C i zaokrąglone biodra. Do tego trochę odstające boczki, ale mimo to podoba mi się moja sylwetka. Z własnego doświadczenia wiem, że faceci nie lubią kobiet w roz. 34, czyli takich, jakie chodzą po wybiegach. Duże oczy i pełne usta to niewątpliwie Twój atut :)

Mam 173 cm i ważę 65 kg. Nie jestem koścista, ale tłusta też nie. Mam piersi roz. duże B/małe C i zaokrąglone biodra. Do tego trochę odstające boczki, ale mimo to podoba mi się moja sylwetka. Z własnego doświadczenia wiem, że faceci nie lubią kobiet w roz. 34, czyli takich, jakie chodzą po wybiegach. Duże oczy i pełne usta to niewątpliwie Twój atut :)

Gość rozmiar 42
choc czasem mam ochote schudnac do upragnionego 38 to potem upieke cos pysznego i rezygnuje. jesli podobam sie facetom to dlaczego mam rezygnowac z pysznosci? hi hi hi

Gość rozmiar 42
anonimowa masz racje. usta to moj atut!

Gość Pani 175 i 63kg
Ja też się zawsze zastanawiałam, co takiego jest we mnie, że tylu przystojnych i inteligentnych facetów zwraca na mnie uwagę i podrywa. I tak jakoś mi się wydaje że rozmiar 34 tylko do nas Pań jest ideałem, faceci zamiast tego wolą kształtną pupę i cycki a nie kobiecy ideał-wieszak.

Gość aappplki
rozmiar 42-- to ty Aneta??

Gość rozmiar 42
powiedziec mozna ze masz fajna figure. i przy tych wymiarach jak jest u ciebie z facetami?