Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anal

skad tyle uprzedzen do analu?

Polecane posty

Gość anal

jej. przeciez anal jest normalny. Moze byc tez przyjemny rowniez dla kobiety jesli sie rozluzni. ja nie rozumiem takich co sie nei moga przelamac. ja przelamalam sie za pierwszym razem bo w sumie nawet nie uzgadnialam tego z chloapkiem tylko po prostu on zaczal to przeciez nie bede sie wyrywac jak glupia xd. na poczatku bolalo potem sie wyluzowalam i light.

Gość anal
a za drugim razem chlopak zaprosil swoich murzynskich kolegow z budowy, udalo im sie wejsc we 3 do mojego odbytu, i bylo bardzo przyjemnie

Gość anal1
ten wyzej to podszywacz .

Gość anal1
probowalam tez analu z metrowym kabaczkiem, bylo super tylko potem musialam tydzien pampersy nosic

dokładnie masz racje autorko, wszystko leży w psychice, ja podceszłam do tego otwarcie i było extra, teraz juz nawet orgazmy mam po przez anal. pzdr.

Gość lala0000
a ja bym sie nigdy nie zdecydowala

Gość EwaO
orgazmy przez anal ... takich bzdetów jeszcze tu nie było. Anal jest BE i niech tak zostanie.

Gość katolik_prawdziwy
Polki już mają po UK wszystkie dziury rozepchane! Nie bierzcie na żonę kobiety, która była w UK!!!!!!!!!!!!!!

Gość Anal jest OK
Aga_1983 ma rację

Gość może dlatego
że nie chcę mieć w przyszłości problemów ze zdrowiem i może dlatego, że po prostu NIE CHCĘ żeby ktoś mi wkładał penisa do mojego odbytu

Gość weż
orgazm miała jakaś idiotka przez anal,ale się kurwa uśmiałam,hehhheheheheheh!

Gość lonely day
czego to kobiety nie zrobia zeby ich facet nie zdradzil :D zalosne dupa jest od srania tępe pały

nie kazdy facet pragnie anala, nie kazda kobieta sie na niego godzi a mimo to sa ze soba. poza tym: laski sa głupie jak dla mnie - zwłaszcza te ktore mówią "nie", bez wcześniejszego spróbowania. Ogólnie ludzie ktorzy wypowiadają sie biorąc pod uwage opowiesci kolezanek albo te przeczytane na kafe. Anal nie jest zły jesli partnerzy wiedza co robic. Współczuje tym kobietom ktorych faceci nie maja pojecia jak sie za to zabrac i tym, których partnerki mowia "nie" nawet nie probując. Ten seks jest przyjemny, pierwszy, drugi, trzeci raz może wydac sie dziwny ale dziwny tak samo jak zwykły seks. Nie kazda kobieta podczas rozdziewiczania czuje super przyjemnosc, wiele dopiero po miesiącu zaczynają odczuwac przyjemnosc z tego seksu. tak samo jest z analem. Trzeba sie go nauczyć, trzeba poczytac jak sie za to zabrac, trzeba miec normalnego facet, ktory jest cierpliwy i ktory wie co powinien robic. Wtedy anal staje sie przyjemnością... ale nie... lepiej powiedzieć, "nie, bo ...... " zamiast spróbować... i dlateg faceci szukaja innych. Nie dlatego ze panna nie chce sie tak kochac a dlatego ze nie chce nawet spróbować. Gdyby facet widział, ze jego dziewczyna po tym krwawi (jak jest dużo żelu a facet sie tam nie pcha na sile to nic sie nie czuje), jesli płacze itp to drugi raz o to nie poprosi ale jesli widzi obrazoną dziewczyne ktora nawet nie potrafi RAZ sie przelamac to naprawde zaczyna sie zastanawiac o co chodzi. Przeciez od tego sie nie umiera.

Gość yhqey
ja sprobowalam i zalowalam jak cholera. robilismy to kilka razy, w ogole mi sie nie podobalo mimo ze pozniej juz bolu nie czulam. przyjemnosci dla kobiety zero. jak pozniej sie kochalismy to on ciagle sie do mojego tylka dobieral i szlag mnie trafial i odechciewalo sie wszystkiego. glupie gadanie zeby sprobowac, jak jemu bylo bosko podczas analu to w chwili uniesienia zawsze chcial to powtorzyc. nie polecam dziewczyny