Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak317

Chamskość u faceta

Polecane posty

powiedzcie mi.. jestes w takiej sytuacji - wiecie ze chlopakowi bardzo na Tobie zalezy.. jednak nie zawsze jest tak jak byc powinno, ma hustawki nastrojow.. raz az emanuje od niego uczucem a raz Cię unika, jest chłodny itp.. jest chamski.. a Ciebie to złości, bo wyznal Ci milosc a nic nie idzie w dobrym kierunku a jesli juz to powoli bo ma ciezki charakter... spedzacie mily dzien, wieczorem znow ma metlik w glowiwe a nastepnego ranka znow jest wesoly.. a wy co?? staracie sie nie patrzec na te zle rzeczy ktore tak bardzo znow nie rana czy jednak poddajecie sie i dajecie sobie spokoj??

Gość tokio Ice
Co to za slowo: chamskosc?? JEsli jest chamski- won!

i nie dawac szansy?? tak po prostu odpuscic?? kurde, ciagnie mnie do niego, jest fajny i dobrze nam gdy jestesmy razem.. ale te jego ahania nastrojow sa dziwne. i nie wiem, czy oklac to wiedzac ze za chwile mu minie... czy jednak cos robic ale dac sobie totalnie spokoj

Gość kantrabutora
ty?Wyznalas mu tez milosc?Jestes taka idealna?Nie masz roznych nastrojow?Wiecie-smiesza mnie wasze zaklamane posty.taki np-no wiesz z facetami tak juz bywa."Z wami to jest zupelnie prosta sprawa.Wciaz az tryskacie humorem.Skad inad to chyba o innych stworzeniach zwanych kobietami(?)wiemy o ich zmiennych nastrojach. Porownajcie sobie teraz swoje posty do prawdy.Szkoda gadac.