edin 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 jak w temacie czekam na oferty zainteresowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 to sobie poczekasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okri2 Napisano Luty 23, 2012 Czy masz jeszcze te perfumy? Z chęcią je kupię. Jak się odezwiesz, to podam maila. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hat. Napisano Luty 26, 2012 Ja mam 17 z 20 ml Oblique Play, chętnie sprzedam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okri2 Napisano Luty 27, 2012 Już kupiłam :) dziękuję. Pewnie ktoś się jeszcze odezwie, bo z tego co się zorientowałam, to chętnych na Oblique nie brakuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaaaaaaaaaaa 0 Napisano Grudzień 8, 2012 masz je jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okri2 Napisano Grudzień 8, 2012 Mam oblique play 20ml ale widzę, że nie jest pełna butelka. Będzie z 16-17ml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaaaaaaaaaaa 0 Napisano Grudzień 9, 2012 napisz do mnie jak mozesz na maila,bedzie wygodniej sie dogadac,albo podaj mi swojego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach