Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mellygion

Zlikwidować niewygodne osoby!

Polecane posty

Zostałem zgłoszony do "zlikwidowania". Za pewna wypowiedź w temacie "oświadczam, że już nie chcę prawiczka!" Okazuje się ze jednak kogoś obraziłem, kogoś kto nie zadał sobie trudu poczytać to co piszę w innych tematach. Poza tym nad wyraz ślepy bo nie zauważył emoty ---> ;) Jóź nie będę się nawet rozwodził nad tym co chciałem powiedzieć w przewrotny i sarkastyczny sposób i że to że czasem ktoś coś mówi ale wcale nie trzeba tego dosłownie traktować. No ale ok, serdecznie dziękuję za potraktowanie mnie jak ostatniego śmiecia, po raz kolejny życie dowiodło że starając się być z innymi fair, starając się innym pomóc jest się frajerem. Miałem do Was zaufanie - kolejny objaw frajerstwa :/

A co napisałem? "że kobiety trzeba za mordę trzymać to wtedy będą happy" i opatrzyłem to emotą --> ;). Prywatnie wcale tak nie myślę ale kogo to obchodzi? Przecież każdy facet to kłamca a ja w dodatku jestem "emocjonalnym popaprańcem". Mam nauczkę że nie warto za dużo mówić bo mogę się komuś narazić kto ma najwidoczniej jakieś ukryte przesłanki aby nienawidzić. Zazdrość? Kto wie.

Poleciałem. Pierwszy raz trafiłem na forum gdzie ludzie słuchają siebie i potrafią być sobie mili i to mnie omamiło. Taka moja wada, za duże zaufanie do innych :)

Gość masz nauczke zeby do
kafe podchodzic z dystansem; jak w zyciu, za dobre serce dostaje sie kopa w dupsko.

Gość baron de drift
gorsze rzeczy piszą i chętnie się za Tobą wstawie, chociaż nie ma żadnych wpływow :D czytałem tamten topic i tez nie odebralem tego jako demonstracji brutalnego machoizmu :D można bylo napisac "za twarz" byloby soft ale pewnie i tak nic to by nie pomogło :O

Dzięki, płakać nie mam zamiaru :). Będę miał nauczkę na przyszłość, a człowiek przecie całe życie się uczy.

Gość zotropictiona
ZA GŁUPIE BŁEDY TRZEBA PŁACIĆ !

Gość zatropictiona
:D feministko :D

Gość baron de drift
zapłać sama ty kiepska imitacjo krowiego placka :classic_cool: a teraz donieś, żeby zablokowali mi nick albo niech po IP lecą :D

Gość z takimi ludzmi nieeeee
zejdz mi z oczu ty kosmiczny :P obłudniku,kłamco,manipulancie,won

Gość ciebie najgłębiej
mam w D ip i ludzi tez :D

Gość może alfonsem
Ciekawe kim on jest, w co zamieszany że robi z siebie takiego biednego

Gość Maskulista
Nie pierwszy raz wiadome, że kobiety są największymi manipulatorami. To od Nich wszystko się zaczyna. Co raz więcej feministek, które chcą facetami rządzić lub gardzić. Koniec z tym dlatego w Polsce powstaje ruch maskulistów. Pierwsze co się udało zrobić to wytoczyliśmy do sądu sprawę emerytur wcześniejszych dla kobiet. Sprawa została wygrana! Przez kobiety faceci są nieszczęśliwi dlatego koniec! Trzeba sprawy w swoje ręce wziąć! http://www.maskulizm.org zapisujcie się i popierajcie!

Gość może morze
:D maskulista, jedyne co mi przychodzi w odpowiedzie na twój post to : nie posraj się. ;)

Gość DDDwer
:DD mój kochanek mówi mi że jest uszczęśliwiony :) jest mu dobrze :)

Gość hahahammm
A co mam zrobić , abys poczuł sie szczęśliwy, zejść Ci z oczu?Czy :P lod

człowieku ale ty masz problemy ze sobą włazisz na jedno z głupszych for internetowtych, bo wszystkie fora portali sąraczej mało ambitne, i narzekasz bo nie wszystkim się podobasz :O 🖐️ i jeszce to chore przywiązenei do nicka i jego wizerunku jak zbanują na stałe to założysz maligion2 i i tak wszyscy będą wiedzieć że ty to ty :O jak bym chciał zgłaszać do banowania albo usunięcia postów wszystko co uważam za ...... to bym tylko na moderatorskim siedział :D

Gość może morze
No, ludzie co z wami jest nie tak? Więcej dystansu, dystansu, dystansu. Życie zaczyna się tam i wtedy gdy zamykacie swoje laptopy:) Naprawdę.... :D :D :D wystarczy sprawdzić :D :D :classic_cool:;)

Nie chodzi o przywiązanie do nicka i wizerunku. Skoro ktoś mnie oskarża o to czego nie popełniłem a jeśli zrobiłem to nieświadomie i bynajmniej nie w złej wieże to będę walczył z tymi oskarżeniami. a jako że to internet i specyficzne forum mogę to tylko w ten sposób zrobić. Nie oleję sobie tego ot tak ponieważ zazwyczaj nie olewam ludzi i sytuacji które mnie ciekawią i w które się angażuje.

Gość baron de drift
maskulinista :D ja nie mam zastrzeżeń do kobiet jeśli one Cię unieszczęśliwiają to zmień orientację seksualną melly nie płacz, wstawię sie za Tobą :classic_cool:

Gość baron de drift
bnb to jest nieludzkie, to co robisz teraz :classic_cool: nie masz prawa jako bnb :D do takich ripost

twoja chęć do odpowiadania, tłumaczenia i wyjaśniania świadczy o twojej fatalnej samoocenie. zgrabna definicja kosmity tylko dodac - w tonie zalosnym i zalkanym

baron de drift chciałbym zauważyć iż intelektualne pojmowanie problemu nie świadczy o jego rozwiązaniu w kontekście własnej osoby. Co prawda przeczy to chyba wymysłom psychoanalityków iż świadomość cię wyzwoli ale to już nei mój problem 🖐️

Gość baron de drift
bnb idąc tym tokiem rozumowania, chyba zbliżymy się do marksizmu, bo jak powiedział klasyk nad klasyków: byt określa świadomość co ściśle wiązałoby się z marksistowską oceną psychoanalizy jako bezwartościowej dziedziny badania i wpływania na człowieka ale co do ma do tematu..?

Gość Jilian i Finduilas
(nie chce mi się logować) Melly... Nie bierz wszystkiego do siebie. Komuś się nie podobało, trudno. To tylko internet, nie prawdziwe życie. Wypowiesz się - ktoś to zaakceptuje, ktoś inny nie. A to, czy ktoś usunął Twój tekst, czy też nie... a co za różnica? Ten, do kogo był kierowany przeczytał go. I to chyba jest ważne, prawda? I pisałam Ci już wcześniej - więcej wiary w siebie. I nie tłumacz się. Postąpiłeś w taki czy inny sposób. Zrobiłeś to, bo chciałeś. Nie tłumacz się. Ludzie tracą szacunek do tych, którzy próbują się usprawiedliwiać. Jeśli zrobiłeś coś i uważasz, że słusznie to bądź ponad innymi i nie przejmuj się komentarzami.

Gość wedrfghbnm
masz jakieś kompleksy?co onz tymi oskarżeniami?

"byt określa świadomość" a nie? "psychoanalizy jako bezwartościowej dziedziny badania i wpływania na człowieka" pamiętajmy, że za tamtych czasów był to dopiero początek więc to tak samo jak ze słynnym cytatem przypisywanym Thomasowi Watsonowi z IBM "Światowe zapotrzebowanie szacuję na około pięć komputerów" prędzej już proces niż świadomość 🖐️