Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 542

Jak poznać po chłopaku czy palił w ostatnim czasie marichuane ?

Polecane posty

Gość Kasia 542

Mam chłopaka, który przed naszym związkiem palił maryche przez dosyć długi czas, nie regularnie, żadko, ale palił... Gdy zobaczyłam pierwszy raz na oczy jak to robi to stwierdziłam, że nie chce żeby to jarał, bo aż mi sie płakać chciało.. Jak można po kimś poznać czy jest pod wpływem ? I czy palił w ostatnim czasie..?? Proszę o pomoc.. (z chłopakiem jestem ponad 4 miesiące)

Gość Kasia 542
Ponoć jest wiele sprawdzonych sposobów na to czy ostatnio palił.. Ponoć źrenice nie reaguja na światło..cały czas są takiej samej wielkości..

Gość Kasia 542
??

Gość zuza3232
Spytaj Go po prostu,odpowie Ci,a jeśli Mu nie ufasz to zmień chłopaka,bo związek bez zaufania nie ma sensu......Na każdym kroku będziesz Go sprawdzać...Masakra...

Gość GŁUPIA KASIU
Widze,że zakładasz tematy typu : - jak poznać czy pali ? -czy on mnie naprawde kocha ? Ja nie wróże ci z nim przyszłości bo po 1)albo jestes bardzo młoda i głupia albo jesteś kobieta - bluszcz ? 2)faceci niecierpią takich wścibskich , oblepiających,czepiających sie kobiet 3)co cie obchodzi czy on pali-to jego zdrowie,a jak pali to co mu zrobisz ? zabronisz? hahahahaqh po prostu będzie cie oszukiwał !~ Dziewczynko dam ci dobrą radę : Olej go,miej daleko w dupie co robi a będzie Cię kochał nad życie !!!! OBIECUJE CI ŻE TAK BĘDZIE !!!! Posłuchaj starszej koleżanki

Gość Kasia 542
Ale słuchaj, jak on mi osttanio taką akcje wykręcił, że powiedział, że palił..wkurzyłam sie, było mi przykro, nie widziałam co robić..później powiedział, że żartował..co mam z tego wnioskować ??

Gość Kasia 542
No właśnie chcę sie przekonać czy oszukuję czy nie..bo jeśli nie to ok, ale jest tak to nie ma sensu tego ciągnąc.. A takie pytania zadaje, bo chce sie upewnić co on tak na prawdę do mnie czuje..jeśli na prawde kocha to przestanie palić, a jak nie przestanie mimo tego, że nie chce żeby to robił to znaczy, że olewa, moim zdaniem..

Gość GŁUPIUTKA KASIU
NAUSZ SIE PALIĆ I PAL Z NIM

Gość Kasia 542
Ale ja nie będe palić..nie mam zamiaru tego robić..

Są różne testy do kupienia w aptece, mozna zrobic badanie krwi, moczu lub śliny. Ale co Ci z tego że poznasz metody, jak prawdopodobnie nie bedziesz w stanie tego wykorzystac.

Gość on nie przestanie palić
Jak dosyć długo palił to na pewno nie rzuci tego gówna. Mam w rodzinie dwóch takich ćpunów. Oni tylko palą marihuanę, nic więcej nie biorą a są bliscy dna :O A kłamią jak z nut! Więc nie wierz mu i odpuść go sobie. Szkoda Twojego młodego życia dla ćpuna :O

Gość Kasia 542
z tego co mówił, pierwszy raz był 3 lata temu..

Gość KASIU MOJA DROGA
A DLACZEGO TAK SIE CZEPIŁAŚ TEGO PALENIA? TO JEGO ZDROWIE I JEGO MÓZG JAK PALI 3 LATA TO NAWET JAKBY CIE BARDZO KOCHAŁ TO DLA CIEBIE NIE RZUCI,JAK SAM BĘDZIE CHCIAŁ DOPIERO.

Gość Kasia 542
Czepiłam sie palenia, bo nie mogę patrzec jak się truje, KOCHAM GO!

Gość kobiet leca na cpunow

Gość niebieska0000
najlepiej po oczach.. jak sa zaczerwienione oczy i rozwalone źrenice.. ale nei zawsze to widac.. jestes z nim 4 miesiace - powiem ci szczerze ze jesli jest uzalezniony to dopiero poczatek piekla walki z uzaleznieniem, walki bez sensownej ... pozostaje chyba tylko to zaakceptowac.