Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orchideaa

Dzień Chłopca?

Polecane posty

Gość orchideaa

Witam:) mam pytanie do Was:) spotykam sie z kims co prawda na stopie kolezenskiej ale miedzy nami iskrzy... spedzamy razem duzo czasu... nie jestem małolata zaznaczam:) i idzie jakiesis meskie swieto... moze i bym nie zwrocila na nie uwagi ale ktoregos roku moj brata zarzucil swojej zonie ze o nim nie pamieta;) tak wiec czy wypada obdarowac tego meżczyznę jakims drobiazgiem? Jesli tak to jakim?;) czy moze bym sie wygłupiła? a może po prostu wymyślić jakąś milą formę spedzenia wspólnego czasu z tej okazji? nie chce go wystraszyc bo może niepotrzebnie pokaże że mi zależy? doradzcie:)

Gość Kasia 542
Jakie męskie święto ? xD

Gość orchideaa
no ten tzw. Dzień Chłopca:D wieć nie wiem ktoś coś doradzi;) nie chce sie wydurniac:P

Gość orchideaa
30 września:)

Gość orchideaa
hmmm ?:) no Kochani:)?

O kurde kompletnie bym zapomniała :P Dobrze, że tu weszłam ;) A apropo twojego pytania to jasne czemu nie?? Kup albo zrób mu coś fajnego. Albo mało zobowiązująco zabierz go do kina a potem na lody, tak po prostu powiedz mu, że będzie rozpieszczany tego dnia skoro ma święto ;)

Gość orchideaa
no właśnie nie chce zrobić z siebie głupka... :) bo do kina zebym zaprosiła faceta to chyba nie tak.. może on by sie zle z tym poczul ze kobieta przyejmuje inicjatywe:) macie jakies ciekawe pomysy? co Wy robicie w tym dniu:D ? Dziekuje za odpowiedzi:)

Gość orchideaa
up:)

"do kina zebym zaprosiła faceta to chyba nie tak.. może on by sie zle z tym poczul ze kobieta przyejmuje inicjatywe" - w sumie jeśli zrobisz cokolwiek to przejmujesz inicjatywę :) Może powinien przyjść do Ciebie z kwiatami z okazji dnia chłopaka?:)

Gość orchideaa
:) Mało_Stanowczy Ty zawsze z ciętym dowcipem:D :) no szczerze to własnie przydałaby mi sie opinia mężczyzny... nie jestesmy para i nie chce "spalić" jak to odbierze...

Kobieto, bo to dzień chłopaka, nie da rady nie wykazać inicjatywy:) A co złego jest w wyjściu do kina, do knajpy czy nawet na lody? Niezobowiązujące a miłe:) Jeśli on uzna po czymś takim że go desperacko wyrywasz to też będziesz miała jasność jaki to typ:) Same plusy :) Czy jak 8 marca dostajesz kwiatkia to czujesz się rwana na prawo i lewo? :)

Gość orchideaa
:) no fak nie czuje:D ale po prostu nie chce sie wygłupić.. macie jakieś inne propozycje co do tego dnia:)? i czy warto zapraszac kogoś kto jest "kolega" a wcale jak kolega sie nie zachowuje? :P dziekuje za odp:)