Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackgirl79

Ile ważyć przy 169 cm wzrostu

Polecane posty

Gość blackgirl79

Witam wszystkich! Jaka wg was byłaby idealna waga dla dziewczyny o wzroscie 169cm????

Gość frentii
Nie ma czegos takiego jak idealna waga, przeciez wszystko zalezy od wagi kosci, miesni itp.

Gość ja ważę
teraz jakieś 64kg, i nadal lekko za dużo, myślę że ok 60, jak dla mnie;-) bo to zależy do budowy

Gość ja po ciąży ważę 53 kg
przy tym wzroście i jak dla mnie to o 3 kilo za dużo przed ciążą było 50 kg i było idealnie

Gość ja mam 168cm i ważę 53kg
ale to wszystko zależy od budowy

Gość no wlasnei no

Gość Ja ciemnooka
Przy drobnej budowie ciala 55 to idealna waga,zeby wygladac jak laska. Po sobie wiem, ze 63 kg to max zeby dobrze wygladac :) Kurde, skacze mi waga strasznie :/

Gość mam tyle samo wzrostu a waże
70kg źle sie czuje i wiem ,że powinnam zrzucić z 7kilo conajmniej ale nie da rady mi zejść poniżej 64 no bo mam ciężkie kości chyba

ja mam 56,5kg przy 170cm a chcę zrzucić te 1,5kg bo 55kg to dla mnie super waga. Oczywiście spadek wagi w moim przypadku wiązał się ze zwiększeniem masy mięśni a zmniejszeniem ilości tkanki tłuszczowej. Wiadomo że miesnie ważą więcej niż tłuszcz i wydaje mi się że wiele osób mimo niskiej wagi w stosunku do wzrostu nie wgląda dobrze z powodu większej ilości tłuszczu niż mięśni. Mięśnie nadają ciału o wiele lepszy wygląd.

Gość napewno mięśnie
ale z wagą to jest tak,że jest ona indywidualna dla każdego nawet ta idealna jak sie dobrze czujesz i wyglądasz przy 55 ok ja nie wiem co bym robiła a mam centymetr mniej niż ty też 169 jak autorka ale jak waże 60 to jestem autentycznie chuda jak szczapa i mi kości wystają(pewnie mam sporą zawartośc ołowiu w kościach)a jak mi przybywa masy mięśniowej(jako tako mam sporą)to mi kg idą w góre;) jak sie mieszcze 36/38 to jest ok ;)

Gość gosssssia
Hej ja mam 169cm i ważę 60kg. myslicie że to za dużo?. Jak dla mnie to za dużo ale jestem w trakcie odchudzania i bede ważyła 55kg i koniec!! Na[oszcie czy ważę za dużo??

Gość przyznaj że twoje życie to
ja jestem 10 cm niższa i ważę 46 kg

Nie ważę się juz od stycznia. Miałam 169 i wazyłam 35kg a teraz tak 60 lub 6o kilka jest ok. Co sie przejmowac kto ile wazy

Gość L'Istant de Guerlain
No ja tyle mam wzrostu i ważę 62 kg. To za dużo, po prostu widzę to po sobie, po tym jak leżą na mnie ubrania, szczególnie spodnie, bo na górze jestem szczuplejsza niż na dole. Myślę, ze dokładnej wartości nie powinno się szukać, trzeba po prostu znać swoje ciało i wiedzieć przy jakiej wadze dobrze się człowiek czuje. Więc to zależy od twojej budowy ciała. Ja niestety mam dość mocne nogi i ramiona, nigdy nie były chude i nie będą, bo moja mama też taka jest i jej siostry. Ale mam to szczęście, że jestem bardzo wąska w talii i mam zawsze piękny brzuszek. nawet z tymi kilkoma kilogramami więcej. Ogólnie nigdy nie byłam chuda, cienka. Jestem dobrze zbudowana i myślę, że to nie w mojej naturze być chudą. Dlatego 55 kg wystarcza mi w zupełności. Ja się dobrze czuję przy 56 kg, 55. Wtedy jeansy dobrze na mnie leżą. Dlatego staram się wrócić do tej wagi i na pewno mi się to uda, trzeba tylko trochę cierpliwości.

Właśnie. O to chodzi zebysmy my sie dobrze czuły, a nie zeby to inni nam nazucali wszystko

Gość a wiecie
trzeba sie lovac i dobrze traktowac, cwiczenia przede wszystkim nawet jesli ma sie tu i owdze, po prostu jak jest jedrne to jest ladne i nie ma nic najidelanijszego jak dobre samopoczucie ze swoim cialem, zadna idealna waga, bmi nie wprawi w dobry nastroj jesli same sie tak nie czujemy nic sie nie powinno, i nie musi ;) wszystko moze

Gość intezitleli
69 a jak chcesz byc fajna to 62. wtedy Wezme sie za ciebie

Gość demimomi
moja mama ma tyle i zawsze byla meeega szczupla, prawie jak wyglodzona wygladala i wazy caly czas okolo 55kg, dziwie sie jak dziewczyny pisza ze 60 to za duzo... ja mam 175 aktualnie waze 67-68 i nosze rozmiar 38-40, nie czuje sie gruba, chociaz po ciazy proporcje sylwetki sie troche zmienily ale jest ok..to chyba zalezy indywidualnie od osoby

powiem Wam ze gorzej bylo wazyc 35 kg. Dla mnie to byl koszmar

Gość antonella4
Ja waze 65kg i wydaje mi sie ze jest ok,chociaz ze 3 kg moglabym zrzucic:)Najgorzej wyglada moj brzuch,ktory przypomimna mala piłeczke;-/Moze ktos zna jakis magiczny sposob na pozbycie sie niepotrzebnych fałdków na tym moim brzucholu,bo robie codziennie brzuszki ale one nic nie pomagaja;-(

Gość maluszek :)
ja mam169, jakie 1,5 roku temu wazylam ok. 60 kg i nie czulam się z tym dobrze, zaczelam wiec odchudzanie i waga spadla mi do 44kg, jednak w koncu zauwazylam ze jest to stanowczo za malo i teraz waga waha mi sie w granicach 52-54, jednak dąże do 50 kg :)

Gość bbbbbbbbbhjghgbbbbbbbbbbbbbbbb
zalezy jaka kto ma budowe. Mi zawsze dawali duzo mniej (sama nie wiem jak to mozliwe). Jak wazylam 70kg to kolezanka ktora wazyla 57 zalozyla sie ze mna, ze ja mam tyle samo. myslala, ze ja oszukuje. Jak wazylam 68 to bylo super, wszyscy sie zachwycali, a jak mialam ponizej 65 to juz kosci mi wisialy i nie wygladalo to dobrze.

Gość eretrf4dsfdfddfdvdfvf
52

Gość do chudzielców z wyboru
Co to za przyjemność będąc w łóżku potykać się o kłujące kości kobiety?! Może i na obrazku/wybiegu to ładnie wygląda, ale w praktyce jest debilne. Aktualnie odstępuje się od chudości, nie tylko ze wzgl. na modę, ale i negatywne skutki zdrowotne.!!!!!! Polecam t. Chudnij bez wyrzeczeń na www.vademecum.zdrowia.prv.pl , tam jest wzór na prawidłową wagę ciała uwzględniający szereg czynników: np. płeć, gubokościstość, wiek, styl życia etc.

Gość gość
ja mam 169 i ważę 54 muszę zejść do 48-50 ;/