Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia lalka duża

Okres a ciąża.Pytanie do dziewczyn ktore miały okres i były w ciąży

Polecane posty

Gość zuzia lalka duża

Witam, Staramy się z mężem o dziecko. Dzisiaj dostałam okres - 5 dni za wcześnie ( zawsze mam regularny co 27-28 dni - jak w zegarku) , zawsze w czasie okresu umieram z bólu brzucha przez pierwsze dwa dni faszeruje sie tabletkami żeby jakoś przetrwać. A dzisiaj żadnego bólu, nic. Poza tym okres jest jakiś taki dziwny , bardziej skąpy i ma zabarwienie brązowe ( nie jest to takak czysta krew ) - sory za takie dosadne określenie. Czy możliwe żebym była w ciąży? Pierwszy raz w życiu mam taki dziwny okres i dostałam go o 5 dni za wcześnie

Gość angela_angela
test sobie zrob

Gość ja też...
mialam tak samo, dostalam wczesniej kilka dni okres i uwazalam ze to po prostu okres. Ale po 2 tyg cos mnie tknelo, niewiem intulicja i zrobilam test, bylam w ciazy. Po badaniu okazalo sie ze jestem juz w na poczatku 2 miesiaca ciazy :)

Gość zuzia lalka duża
Dzięki za odpowedź,jutro rano zrobie test, zrobiłabym już dzisiaj, ale nie miałam w domu

Gość ja też...
nie musisz robic z porannego moczu, jak juz minal termin miesiaczki to mozesz zrobic w kazdej porze dnia

Gość ja też...
to co opisujesz to moglo byc plamienie implantacyjne

test rozwieje Twoje wątpliwosci,ja też miałam w tym miesiącu miesiaczkę zupełnie inna od tych które miałam przez całe życie,a ponieważ tez się staramy o dzidzię to łudziłam sie że to ciąża,niestety nie:-(to była po prostu skapa,brunatno-brązowa miesiaczka trwajaca dwa dni,obłęd,ciało kobiety jest nie odgadnione

Gość zuzia lalka duża
termin miesiączki mam na piątek, ale nie wytrzymam i zrobie test dzisiaj albo jutro? Myślicie że lespiej zaczekac i zrobic z porannego moczu?

moim zdaniem poczekaj,chyba że nie dasz rady;-)ale będziesz miała wiarygodniejszy wynik,a moze przesunał Ci sie termin,zmiana klimatu,stres?

Gość zuzia lalka duża
mezopotamia....nic z tych rzeczy - ani stres ani zmiana klimatu. tak bardzo chciałabym żeby to była ciąża :)

Gość zuzia lalka duża
ja też... poczytałam teraz o tym plamieniu implantacyjnym (wcześnie o tym nie słyszałam, za bardzo sie tym nie interesowałam ) i rzeczywiście może to być oznaką ciąży :) nie chce sie za bardzo nakręcać,żeby si enie rozczarować, ale mam wielką nadzieję że to jednak ciąża :)

Gość zuzia lalka duża
podnosze temat,może ktoś jeszcze się wypowie o swoich doświadczeniach :)

Gość ja też...
daj znac co wyszlo po tescie...:)

Gość zuzia lalka duża
do "ja też... " zrobiłam wczoraj test i niestety wynik negatywny : ( , ale zaczekam do piątku ( bo własnie w piatek powinnam mieć pierwszy dzień @ ) i zrobie jeszcze jeden test

Gość ja tez...
trzymam kciuki :)

Gość zuzia lalka duża
"ja też..." dzięki bardzo , przydadzą się :)