Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frerregrte

on chce oralu

Polecane posty

Gość frerregrte

mój facet chce seksu oralnego lub na tzw hiszpana ale ja wcale nie mam ochoty tego robic. Oral jest ok tyle ze zanim on dojdzie to potrzebuje ok 40 minut a ja po prostu nie mam siły tak długo tego robic ;/ to nie jest kwestia tego ze ja się brzydzę jego bo tak nie jest tylko dla mnie jest to strasznie męczące. Z drugiej strony bardzo się boję że jeśli on nie dostanie tego czego chcę to poszuka sobie tego gdzieś indziej a ja bym tego nie zniosła On mówi że to głupota, żebym się nie przejmowała i jeśli nie będę mieć z tego przyjemności to żebyśmy tego nie robili, ale widzę że jest zawiedziony jak mu odmawiam ja chcę żeby on był szczęśliwy i jestem w stanie się zmusić do tego ale chciala bym rozwiązać to jakoś inaczej tak żeby dla nas obojga było ok tylko boje sie ze tak sie nie da

Gość frerregrte
ale w końcu nie wiem co ja mam zrobic :( mam się zmusić?

Gość Zerwac czy nie
Moim zdaniem nie :) Nie rób nic wbrew sobie:) Jeżeli kocha Ciebie naprawdę,zrozumie to i zaakceptuje,jeżeli nie to... Nie bedę dokanczac,by nie wykrakac.

Gość frerregrte
tylko że ja bardzo chcę żeby on był szczęśliwy ze mną :(

No ale przecież mozesz go pieścić tyle ile masz siły a później moze dojść w normalnym sexie, albo rób przerwy.. pieść go oralnie a jak sie zmęczysz rób dalej ręką a później możesz znów wrócić do orala :)