Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona długiem

Potzrebuję pozyczki 200 zł

Polecane posty

Gość przerazona długiem

Mam nóz na gardle i natychmiastową koniecznosc splaty kredytu :( czy jest wsrod Was ktos bogaty i moglby mi pozyczyc 200 zł, lub moze kilka osob wyslaloby mi po 20, 50 zł? Wiem, ze to debilizm, ze pisze o tym tutaj, ale moze zdarzy sie cud i ktos zaufa

Gość najpierw naucz się ortografii
to ci wyślę :D

Gość wsiewołod gołodupcew
żebractwo w dobie liberalizmu jest karalne

Gość przerazona długiem
Kulfon i monika, jeśli faktycznie możesz mi pomóc, podaj proszę adres e-mail, napiszę o szczegolach

Gość przerazona długiem
najpierw naucz się ortografii -> przestawiły mi sie litery w temacie, poza tym wiecej błędów nie widzę:) a przestawiły, gdyz jestem zdenerwowana

Gość przerazona długiem
:(

Gość napisz..........
blackstreet@o2.pl

Gość przerazona długiem
Powyżej to podszyw. Niestety nie moge liczyc na ojca dziecka, przynajmniej teraz. Napisz...-> napisałam

Gość Frajer9
Nie mam 200 ale mam 1000 złotych może być?

Jeśli nie chcecie pomóc, ok, rozumiem, ale kopanie mnie, tu niewiele pomaga, wiec prosze darujcie sobie komentarze. Wiem, ze sa ludzie, ktorzy maja troszkę wrazliwosci na krzywde drugiej osoby, a reszta po prostu niech sie nie wypowiada.

Gość Frajer9
Krzywdy dozn ten który ci pożyczy

Frajer9-> skoro tak uważasz, nie pozyczaj. Nie wymuszam na nikim presji. Jestem po prostu tak zdesperowana, ze szukam pomocy wszędzie i jeśli ktoś bedzie chciał, to mi pomoże.

Gość frajer9
Tu tej pomocy napewno nie znajdziesz

Mogę spłacić dług 200 zł, oddając 250 zł. Niestety więcej nie mogę, komentarze dotyczace spłaty w naturze niestety na mnie nie działają. Po prostu potrzebuję pozyczki na konto, by spłacic debet. tam będą moje dane, więc nie widzę powodu, że ktos mógłby nie odzyskac pieniedzy.

NIepożyczyłbym pieniedzy nieodpowiedzialnej osobie, ktora robi długi nie bedąc w stanie ich spłacić. Tych pieniedzy tez nie miałabyś z czego oddać. Najłatwiej wyciagać łape po pieniądze. Najlepsza zasada nie robic długów. Na kredyt mogą sobie pozwolić jedynie osoby, które są w stanie go spłacić. Zrezygnuj z internetu, to zaoszczędzisz trochę pieniędzy.

Gość frajer9
a jaka będzie gwarancja że oddasz

Glenb-> mam znajomych, którzy mi już pozyczyli 500 zł, ale nadal brakuje, więc zwróciłam się tu o pomoc. Jeśli kiedyś bedziecie sami z problemami, pewnie wspomnicie moją sytuację, czego nikomu nie zyczę. Zastanówcie się, czy daje Wam satysfakcję ubliżanie mi tutaj. Czy ja robię Wam jakąś krzywdę? Może jestem naiwa, ale to chyba nikomu nie szkodzi?

Gość a rodzice rodzinaprzyjaciele
ci nie pozyczą? nie wierze ze jestes na swiecie sama jak palec, i gdyby sie dla ciebie zlozyli po 20zl, to bys uzbierala. w ktorym jestes miesiacu ciazy?

Gość Frajer9
Naiwni będą ci co pożyczą

"....krzywde drugiej osoby" Krzywdę ,to mają wieryciele. Ty nie masz krzywdy, tylko jesteś skrajnie nieodpowiedzialna i szastasz cudzymi pieniędzmi.

VB-> umowa z firma dostarczającą Internet opiewa na 3 lata, więc jeszcze z 1,5 roku mi zostało i nie mogę z niej zrezygnować, więc tak nie oszczędzę. Nier pozyczyłabyś, ok, ja nie pytałam, kto mi nie pozyczy, ale, kto mogłby:)

Gość mariolka 321123
a Ty chcesz t e pieniadze tak po prostu, bez żadnej umowy pożyczki? chyba sobie jaja robisz, a dureń ktory Ci pozyczy juz nigdy tej kasy nie zobaczy. najpierw sie podpisuje umowe pozyczki, zeby Cie ewentualnie można bylo prawem ścigać, a nie dawac w ciemno, bo z tą kasą na 100% przepadniesz, jak masz takie trudności.

......przerazona długiem Nie znam go... to była chwila nie dopowiedzialnych zachowań na wakacjach.. Jesteś wyjatkowo nieodpowiedzialna cipa. Ktoś kto by ci pożyczył pieniądze musiałby być wyjątkowo naiwnym frajerem :O Idź stąd i się nie błaźnij :O

Mozna pozyczyć na weksel i umowę, ze w razie niespłaty w terminie kara 200% :P

a ten debet masz na karcie płatniczej? Bo to podejżane, zeby szaleć z 200 PLN, jak odsetki z debetu wyniosą parę groszy. Na ile masz debet?

VB-> tyle siedzisz na forum i nie znasz podszywaczy? Pisałam, że to nie ja. Umowę mogę podpisać, ale jesli ktoś trafi się z innego miasta? Nie dysponuje podpisem cyfrowym... Mogę podpisać i zeskanować. Nieodpowiedzialna nier jestem, raczej zostawiona bez srodków na zycie przez osobę, na która wydawało mi sie, ze moge liczyc. Po prostu nie mam dochodu w tym miesiacu i tyle.