Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leylla

CZY JESTEM CZEPIALSKA BABA ????????

Polecane posty

Gość leylla

Moj chlopak 28 lat -nie pracuje starcił pracę ma taki zwyczaj ze czasem w piatek jak wychodzi ode mnie z domu ok 23,24 idzie na pwo z kuplem a ja oczywiscie sie czaepam bo niby czemu ma tak sie zachowoywac skoro ja nigdzie nie wychodze oczywiscie mnie to irytuje co za glupia praktyka a jak ja mu w domu zaproponuje piwo to nie nie nie pije musze go zastarszyc moze ktos podsunie mi pomysl jak ?????????? postawie warunek jak bedzie tak postepowal to koniec nas

Gość moze Ty tez zacznij
wychodzic gdzies ze znajomymi, a nie tylko facet, facet, facet.... nie jest Twoja wlasnoscia i moze robic to na co ma ochote. To chyba normlane ze facet idzie na piwo z kolega. Czepialska jestes:O

Gość leylla
ok rozumiem to ze ma tez swoich kolegów ja sie obawiam ze za bardzo sie rozbryka , a jak bedziemy małżenstwem to tez nie wyzbedzie sie tego typu zachowań i co ja bede plakala w poduszke moze ktos ma jakis pomysl zagrozic mu ????

Gość będziesz starą bęksą
już jesteście osobno , po ślubie będzie tylko gorzej , pozostanie Ci tylko płakać !!!!!!!!!

Gość zagrozic to Ty sobie mozesz
przeciez to nie jest piesek na smyczy.... jakbys sie zajela swoimi sprawami to nawet nie zwrocilabys uwagi ze faceta w domu nie ma. Dajmu troche odetchnac, to ze jestescie razem nie nzaczy ze kazda wolna chwile ma przy Tobie warowac. Normane zachowanie kazdego faceta....nie wiem co w tym dziwnego. A jak tak dalej sie bedziesz zachowywala to pewnego dnia sie zdziwisz bo bedzie wolal piwo i kolegow, ktorzy nie czepiaja sie o nic

Gość leylla
ok to ja tez nie pozostane mu dłużna i bede wychodzic na disjko o 24 po jego wyjsciu ode mnie z domu i bede sobie wracac o 4 nad ranem a on bedzie zadowolony tak jak ja teraz

Gość diablica i juz
a gdzie on niby tego kumpla spotyka o 23? na imprezie juz czy gdzie?

Gość leylla
razem tez wychodzmy jest tak kolega do niego dzwoni czesc co robisz a on a siedze u anki a o ktorej bedziesz na osiedlu a o 24 aha to dobra to sie spotkamy i tak dzwonia do niego kusiciele albo np. wczoraj a ogladales mecz siatkarzy fajnie ze wygrali a co robisz a siedze u anki a wychodzisz na piwo i taka rozmowa szlag mnie trafia

Gość wez zesz dorosnijile ty masz
lat?chyba jakies 17 najwyzej. wiecej po sposobie pisania ci nie daje-dzieciaku!