Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antoś Szprycha

Kobiety lecą na ćpunów, oni to mają branie, bo ćpanie jest cool

Polecane posty

Gość Antoś Szprycha

Dzisiaj chłopak, który nie ćpa nie ma szans na fajną dziewczynę. Najwięksi przystojniacy ćpają. Kto nie ćpa jest frajerem, sztywniakiem, niemodnym, gogusiem, grzecznym chłopcem, kimś mało rozrywkowym i nudnym. Ktoś kto ćpa jest pogardzany, uchodzi za luzaka, kogoś fajnego i modnego, rozrywkowego, światowego, mającego jaja, ciekawego, z fantazją, polotem i finezją, umiejącego się dobrze bawić, kontaktowego i towarzyskiego. Już od czasów szkolnych widać prostą zależność - ci co nie ćpają mają u dziewczyn pod górkę, a ci co ćpają są bawidamkami

Gość A ci co nie ćpają
są pogardzani w gimnazjum i w liceum

Gość Darek_R
Ja nie ćpam, nie jaram jointów, nie pale papierosów i pierdole to

chyba mowisz o chłopakach z gimnazjum :) bo zadna starsza kobieta nie zainteresuje sie cpunem. Popalać trawke mozna ale to co Ty opisujesz to juz patologia...

Gość to chyba tylko
gimnazjalistki leca na cpunow i balangowiczow... nie wiem skad ta mongolska teoria...:O

Co prawda już w szkole nie jestem, ale jak byłam w tym wieku to unikałam takich palntów jak ognia.... Nawet jak ktoś palił jointy był dla mnie na starcie skreślony. Nie wiem skąd autorze masz takie pomysły i zastanawiam się czy masz porządne argumenty żeby poprzeć swoją teorię...

Gość wszystkie tak gadacie
a cpuny zaliczaja babki na potege, wiec z kims to musza robic. a ze nawet w gimnazjach tacy maja powodzenie, to swiadczy to o wrodzonej tepocie kobiet

Gość lecici na cpunow bo same
cpacie i robicie lody za kreske amfy

Gość nelly rokita
a ty jestes debil :P

Gość jak ktos jest przystojny to
nawet jako menel bedzie mial branie

Gość a dilerzy to w ogole
najwieksi kobieciarze

Gość ale jak jest przystojny
to jego atrakcyjnosc przez cpanie wzrasta. a brzydal przez cpanie moze sie stac dla kobiet z nudnego brzydala ciekawym cpajacym imprezowiczem

"a cpuny zaliczaja babki na potege, wiec z kims to musza robic. a ze nawet w gimnazjach tacy maja powodzenie, to swiadczy to o wrodzonej tepocie kobiet" chlopcze jestes uposledzony jakis?Gimnazjalista sie tu wypowiada o wszystkich kobietach(w tym doroslych majacych dzieci i mezow np.)Normalnie z krzesla spadne! Idz sie uczyc matole moze jestes jakas lebioda,ze dziewczyny wola cpuna od ciebie.Bys sie nawet nie przyznawal,ze cpun wieksze ma powodzenie niz ty:/zalosne

Gość kto nie bierze narkotykow
jest niemodnym gogusiem. przewaznie kolesie "czysci" od dragow to niezdarne ofermy, ktorych nikt nie lubi

to jest totalna bzdura kolego co Ty wypisujesz!Ludzie,ktorzy cos biora zazwyczaj nagle maja duzo do powiedzenia,nie ma sie zadnych hamulcow wtedy czuja,ze sa w centrum uwagi.A wiesz dlaczego?Bo sie wyzbywaja kompleksow wszelkich i wszystko dla nich staje sie proste.nagle potrafia przemienic sie z zakompleksionych facetow w dusze towarzystwa.Dlatego tak sie dzieje.Wiec jesli sam nie potrafisz wyzbyc sie kompleksow to nie jecz,bo jestes taki sam jak oni:P

Gość kto nie bierze narkotykow
wiekszosc ladnych dziewczyn ma facetow albo imprezowicz, albo przystojniakow, albo z kasa. pozostalym facetom zostaja szare myszki. u calej reszty juz cpun ma wieksze szanse, niz zwykly chlopak

Gość do Black and gold
zobacz jak jest teraz w liceach, glupota i tandeta sa w modzie, najwieksze powodzenie maja pajace. rozum i wiedza nie sa juz trendy

Gość dzisiaj po prostu glupota
jest w modzie

Gość kto nie pali ziola i nie cpa
extasy, czy czasem nie wciagnie kreski nie ma szans na ladna dziewczyne z dyskoteki

Gość najwieksze kozaki w moim
regularnie cpaly