Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boston Angela

interpretacja

Polecane posty

Gość boston Angela

spottykalam sie z pewnym mezczyzna przez 2 lata lecz zaczolkrecic i klamac byl opryskliwy bylo to dosc czeste wiec zerwalam kontakt wiem ze kogos poznal a on wczoraj po 1,5 roku zerwania kontaktu z zastrzezonego zadzwonil do mnie nie odzywajac sie 2 minuty wsluchiwal sie milczac wiec ja zerwalam polaczenie dodam iz ma kobiete z ktora jest 1,5roku jak mam to zinterpretowac i dlaczego nie napisze normalnie smsa dziekuje

"a on wczoraj po 1,5 roku zerwania kontaktu z zastrzezonego zadzwonil do mnie nie odzywajac sie 2 minuty wsluchiwal sie milczac" - zastanowiłaś się zanim to napisalaś? :)

Gość a jak moglas
wiedziec ze to on skoro z zastrzezonego nie widzisz numeru kto do Ciebie dzwoni...?:D

"to nie poznajecie bliskich osob po sposobie milczenia???!" - ale po 1,5 roku? może być ciężko... To zależy czy milczał tak jak zwykle czy inaczej:) Hejka ZS. Oczywiście ignorem, czego można się spodziewać w poniedziałek :)

"Hej MS do łask Ike powróciłeś?" - a czy kiedykolwiek nie byłem w jej łaskach? :) "jasne, ale tylko we snie ciolku " - no to przynajmniej jedna trzecia mojego życia :) Kurcze, zabrakło mi adekwatnych inwektyw :)

O, ZS, coś w tym stylu:) kloszard byłby optymalny, dzięki :) Słuchałem radiozet i trochę się oderwałem od rzeczywistości :) Nawet wirtualnej :)

"MS - tak z czystej ciekawości - nadal jesteś w związku?" - tak :) "ms- widziales film kontrolerzy?" - chyba nie, aczkolwiek gdzieś coś dzwoni:) Tekturo :)