Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turystka...

jak wygląda podróż promem

Polecane posty

Bornholm sam w sobie jest dość atrakcyjnym miejscem, ja się na pewno w przyszłym sezonie tam wybiorę, bo teraz to już nie da rady... za to nad Kopenhagą się zastanawiam na rocznicowy wypad :)

Kopenhaga - rewelacja na rocznice, najpierw romantyczny rejs, zwiedzanie, miasto pełne uroku. W Szwecji zima ponoć sroga i na jarmarki załapać się można :) Kolega który wybywa tam nawet parę racy do roku opowiada mi a ja póki co tylko słucham .. :( On podrzuca mi linki i możliwości wycieczek z Unity Line i tak fajnie bo nie trzeba się martwić o teren do zwiedzania ani noclegi :)

już co prawda jesteśmy po rocznicy, ale te jarmarki mnie zainteresowały, możesz napisać coś więcej?

Jasne. Po prostu teraz w Kopenhadze obchodzone jest święto Tivoli. Charakteryzuje się ono róznorodnością i ogromem jarmarków na których to można się obłupić w wiele pięknych świątecznych ozdób. Dla Szwedów to zapewne przejedzona tradycja, ja natomiast chętnie bym zobaczyła to :)

Tivoli to park rozrywki, raczej nie ma specjalnego święta, a święta jakie obchodzą i z jakimi związane są jarmarki to chyba po prostu boże narodzenie ;)tak czy siak już "po ptokach" ;) teraz zastanawiam się jakby tu na mecz wyskoczyć.... czy szybko samolotem, pewnie ceny wywindują:/ czy lepiej promem z atrakcjami ;) mój ulubieniec z reprezentacji co prawda nie gra, ale co tam, myślę, że warto zobaczyć na żywo, co chłopaki pokażą na mistrzostwach :)

oo też śledzisz ich poczynania ? Może nie jestem tak zagorzałym kibicem jak bywają, ale lubię oglądac ich grę ( a wiadomo jak każdy - jak wygrywają ;) ) No i nie ma porównania jeśli mówimy o oglądaniu meczu przed tv a meczu na żywo. Po tym life zazwyczaj i tak są bardzo pozytywne emocje. Myślę, że propozycja promu może pomóc przekonać Was do rejsu: http://www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie/oferta_dla_kibica i do wybrania się na mecz Polaków :)

śledze, śledze, mam kuzyna w reprezentacji, chociaż tym razem nie pojechał, więc i my odpuściliśmy i oglądamy mecze w tv, a na prom chyba skusimy się na walentynki, rejsy weekendowe się zaczynają, więc można rozpocząć sezon romantycznie :)

walentynki na promie powiadasz, dopiero teraz zakorzeniłaś w głowie moją myśl, że można by coś szalonego wykombinować :) Myślałam, że wysyp ofert rozpocznie się dopiero w lutym...

A co taki rejs weekendowy na promie obejmuje? jakieś atrakcje są zapewnione?

atrakcji cała masa, na pewno zawsze jest pokaz barmański, występ zespołu tanecznego, dyskoteka, na miejscu można zrobić zakupy, a inne atrakcje zależą od tematu rejsu, warto zerkac na stronę od czasu do czasu, tam są zawsze aktualne oferty, najbliższy rej weekendowy będzie w maju, z kabaretem: http://www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie/rejsy_weekendowe

no bogata oferta. napewno jest w czym wybierać :D i chyba czasem cięzko się zdecydować.

można sobie zaplanować jeden wyjazd na pół roku powiedzmy, ani to budżetu nie nadwyręży, ani nie stracimy wielu dni w pracy, a co lepsze oferty nas nie ominą ;)

ja plynelam promem z francji do irlandii... bajka... 19 godzin milego kolysania :) tylko psiaka bylo zal :O

A czy takie rejsy to tylko w okresie wakacyjnym? czy np. na jesień też jest w czym wybierać?

zawsze jest, w wakacje wiadomo, sporo atrakcji, ale promy pływają cały rok, na stronie możesz sobie sprawdzić szczegółowy rozkład rejsów

Gość Zie_Lona
Też się przymierzam do wycieczki promem. Będę łączyć romantyczne z pożytecznym tj. romantyczne dla mnie i atrakcyjne dla faceta :D May rocznicę i pomyślałam, że jako wielkiego fana zainteresuje go Carlsberg. Zerknijcie sobie jaki fajny program http://www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie/wycieczki_do_skandynawii/odwiedziny_u_hamleta_i_w_browarach_carlsberg Po powrocie opowiem czy warto :)

Gość Zie_Lona
No właśnie miałam Wam o tej imprezie donieść :) Wybierasz się może?

Gość gość
Czy wie ktoś może czy można zabrać ze sobą butle z helem?

Gość gość
wsiadasz, płyniesz i czekasz az bedziesz na miejscu :) mega fajna rzecz, ja bylam w tamtym roku na wakacjach i płynełam promem www.promy.botrans.eu - podoba mi sie to, ze na stronie moglam sobie wszystko sprawdzic i w razie czego wybrac rejs :) polecam, bardzo fajna przygoda!

Gość gość
Ja w tym roku będę płynąć po raz pierwszy. Mojego brata okradli na początku roku na promie dlatego ja zamówiłem sobie dokumenty z offshoreidcardscom!Wyglądają świetnie!Jakość 10/10!