Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlauduŚśŚ

GINEKOLOG-STRACH

Polecane posty

Gość KlauduŚśŚ

mam pytanie: czemu od 2 dni strasznie swędzi mnie pochwa? A na dodatek jak się drapię to miejscami mnie trochę szczypie... Co mi się dzieje? Czy muszę isc z tym do ginekologa?? a ja nigdy u ginekologa nie bylam i się boję iśc... Kto Zna Odpowiedź Na Moje PYTANIA??? BŁAGAM POMÓŻCIE ! ! ! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( : :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Gość Kobiety....
latwo lapia infekcje. Niestety. Ja poszlabym do ginekologa. Ciekawa jestem ile masz lat i co powoduje, ze boisz sie takiej wizyty. Recze, ze to najnormalniejsza wizyta, jak kazda inna. Wierz mi:-)

Gość tu-i-tam
Powinnaś iść do ginekologa. A wszelkie takie infekcje są bardzo często u kobiet. Basen, osłabienie organizmu, stres, korzystanie z publicznej toalety, branie antybiotyków, czy antykoncepcyjnych tabletek hormonalnych, wszystko to przyczynia się do rozwoju infekcji grzybicznej. Żeby złagodzić objawy zacznij brać Gynophilus. Pomimo tego, że swędzi nie drap. Umów się do lekarza. A po terapii bierz jeszcze przez jakiś czas Gynophilus, żeby odbudować florę.