Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicieo tym

Jego koleżanka dodaje komentarze do moich zdjęć na nk

Polecane posty

Gość co myślicieo tym

Mój narzeczony jakiś czas temu odnowił znajomość z koleżanką z podstawówki. Ona ciągle namawia go na jakies spotkanie ale oboje nie mamy czasu bo slub za pasem i on jej odmawia, na jego klasowym forum wyczytałam jej komentarz że narzeczona już go pod pantofel wciska. Narzeczony jej kiedyś odpisywał przy mnie na wiadomość a ona pisała że jak już teraz go tak pilnuję to co będzie po slubie, a ja przeciez nic nie mówiłam ani nie komentowałam tego czy chce się z nia spotkać czy nie przecież po starej znajomości moga się spotkać. Po prostu za niecały miesiąc ślub i na razie sa ważniejsze sprawy Od niedawna zauważyłam że ona ciągle wlepia jakies komentarze do moich zdjęć na nk, typu " świetnie wyszłaś na tym zdjęciu" albo "zajebisty kolor włosów", a ja jej wogóle na oczy nie widziałam i jej nie znam tyle co z opowieści a ona rzuca mi różne komentarze jakbyśmy były co najmniej przyjaciółkami. Jak zablokowałam galerie że tylko dla znajomych do oglądania to zobaczyłam jej komentarze na zdjęciach mojej klasy, po cholerę obca osoba ogląda zdjęcia mojej klasy. Jak wcześniej się nie obawiałam tak teraz mam coś przeciwko temu żeby się z nia spotkał, bo nie znam jej wogóle a z jednej strony ona mojego faceta buntuje że go ograniczam a z drugiej wysyła mi jakies komentarze zdjęć, jeszcze rozumiem gdyby komentowała tylko nasze wspólne zdjęcia bo zna mojego narzeczonego ale nie wiem co o tym myśleć.

Gość jedyne co moge powiedziec
to tyle, ze mysle, ze slusznie sie obawiasz. I oby do zadnych spotkan nie dochodzilo ;)

Gość lkjsladjljd
Poukrywaj na tej swojej stronie co się da - szkoły, zdjecia, inne dane - ona chyba ma cos z głową, to nie jest normalne, zeby kogoś tak osaczać. Mnie by osobiście było wstyd dodawac komentarze na forum jakiejs klasy, której kompletnie nie znam

Gość Elvvi
Kurde, właśnie takie laski mnie wkurzają, po co pchają się w życie innych ludzi, szczególnie że jesteście zaręczeni...:/ Żal mi takich pustych lasek, co nie mają klasy, żeby zrozumieć że są nachalne. Ja rozumiem, kumpela ze szkolnych lat itp. No ale jak ja mam faceta, to spędzam z nim czas, a z kumplami wiadomo, widuję się żadko. Hehe, a może chce się wprosić na wasz ślub?:D:D Nie, tak na serio, to powinnaś najpierw pogadać ze swoim narzeczonym, i podpytać o co jej chodzi...

Gość a co na to wszystko
Twój facet? Do mojego męża jak się odezwała jego była dziewczyna to wprost powiedziałam,że mi się to nie podoba.Miał wiele koleżanek z którymi utrzymywał kontakt czy na NK czy przez GG i nigdy mi to nie przeszkadzało.Nie szpiegowałam jego meili.Jednak ta jedna znajomość mi przeszkadzała.Zlikwidował więc profil na NK i oboje mamy święty spokój.Z pozostałymi koleżankami pisze do dziś i nie mam do niego żalu czy pretensji.

Gość co myślicieo tym
Właśnie to jest dla mnie dziwne, juz poukrywałam co sie dało, powiedziałam o tym narzeczonemu ale on nie widzi w tym nic nadzwyczajnego, a dla mnie to jest co najmniej dziwne :o

Gość grremlina
Ewentualnie mozesz mu powiedziec, zebyscie sie z nia razem spotkali i wtedy zobaczysz, co się bedzie dzialo.

Gość co myślicieo tym
U nas też nie ma szperania po e-mailach, telefonach i po kontach, nawet tego co się dowiedziałam że ona na mnie mówi że ja go wciskam pod pantofel to dowiedziałam się od niego bo on mi wszystko mówi. Na razie mam spokój bo mam po blokowane co nie zmienia faktu że się zastanawiam o co jej może chodzić. Teraz jak sie koleżanka odezwie że chce się spotkać to mu powiem że nie chcę żeby się z nia spotykał, chyba że ze mną też jakos nie mam zaufania do tej dziewczyny.

Gość co myślicieo tym
grremlina właśnie o to mi chodzi, może to lepszy pomysł, ale to już po slubie dopiero. Elvvi zapomniałam ci odpowiedzieć. Na ślub nie chce się raczej wprosić bo z tego co wiem od narzeczonego juz ma jeden w planach na ten termin, może nie pisała mu o naszym.

Gość qqqrka.
a mi sie wydaje ze poprzez te mile komentarze probuje wzbudzic w tobie sympatie i sie z toba zaprzyjaznic, po to zeby potem sie z wami spotkac i ze jaka ona fajna mila i wogole, a na koniec odbic ci meza... tak to odbieram

Gość grremlina
Różne może miec motywacje - może tylko chciała byc miła - ale też trzeba wiedziec, gdzie jest granica. Jak autorka blokuje swoją galerie i mozliwosć wpisów, a ta ją wyszukuje wtedy w klasie - to juz można poczuc się śledzonym.

Gość co myślicieo tym
nie wiem czy te komentarze na zdjęciach klasy były przed czy potem bo zobaczyłam je dopiero po jakimś czasie, nie zaglądam za często na zdjęcia klasowe. Ta dziewczyna jest w stałym związku z tego co wiem.

Gość co myślicieo tym
15.45 podszyw

pisze ci ze fajnie wygladasz bo pewnie twoj meno sie jej strasznie podoba i jest niczym innym jak lizodupcem

Gość z tego wszystkiego
nasza klasa to przeklenstwo - juz dawno sie wypisalam