Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina z....

Poznałam świetnego faceta, ale mam problem

Polecane posty

Gość Alina z....

Poznałam miesiąc temu świetnego faceta. Szedł na mieście w garniturze, elegancki, przystojny. Zagadał do mnie i tak się poznaliśmy :) Zapraszał mnie do restauracji, kina, na spacery, do klubu itd. Widujemy się mniej wiecej co drugi dzień. On jest jakimś menadżerem w dziale informatycznym w dużej firmie. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że powiedziałam mu, że pracuję w biurze. W sumie to prawda, tyle, że jestem tam sprzątaczką. Bardzo mi na nim zależy. Zawsze trafiałam na prymitywnych dupków, a tu taki przystojny, elegancki, facet ze świetną pracą. Bardzo się boję, że jak on się dowie, to mnie rzuci. Nie wiem co zrobić :O

Gdyby to facet był sprzątaczem to faktycznie problem... :P A tak mamy kolejną wersję historii o Kopciuszku. :O

Gość lepiej powiedz mu prawde.okaze
sie jaki jest.to ze jetes sprzataczka nie znaczy ze jestes nic nie warta i gorsza.jezeli jest madry pokocha nawet sprzataczke,jak idiota to nawet taka po 5 fakultetach go nie zadowoli,i wcale nie pisze tu o seksie.pozdrawiam i zycze ci powodzenia.

Ciekawe, dlaczego kobieta może być sprzątaczką, a facet nie? Facet też chce mieć wykształconą dziewczynę, która ma dobrą pracę i jest zadbana (trzeba mieć pieniądze). Niby po co facetowi na stanowisku, po studiach sprzątaczka? Kobieta jest wizytówką mężczyzny i jego sukcesu. Jaką wizytówką jest sprzątaczka? Co powiedzą znajomi z jego kręgu?

Baby sa obłudne. Skoro chcecie bogatych przystojnych facetow, to faceci chca takie same kobiety. całe zło od was wraca do was potem jak bumerang. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.

Gość bimbrowniaSTORY
i tak wszystko rozpada się przez d00pę i pieniądze! katole leją się po mordach przy dzieciach, a podtrzymują małżeństwo, które zaliczyło rozpad . . . i potem mamy takich obywateli i obywatelki . . . i dzieci dorastaja w tej patologii . . .

Gość alutka1357
zycze duzo szczescia! liczy sie charakter! to ze jestes mila kulturalna ciepla a nie z papierem mgr! Ja znam to z doswiadczenia skonczylam liceum oblalam mature widicznie taki bylo moje przeznaczenie za rok poprawialm skonczylam studia ciezka praca mimo ze nie mialam nigdy glowy do nauki. Moj maz jest inzynierem ma swoja firme! nigdy mu to nie przeszkadzalo ze nie bylam tak zdolna i inteligentna jak on!

wiesz jeśli coś do Ciebie to to czy jesteś sprzątaczką czy szefową biura nie zrobi mu różnicy

"alutka1357 zycze duzo szczescia! liczy sie charakter! to ze jestes mila kulturalna ciepla a nie z papierem mgr!" Dziewczyno, nie bąź naiwna. Naprawdę w to wierzysz? To czemu Tacy faceci ni chodza do klubów i gdzie indziej z byle jakimi panienkami, ale o miłym harakterze? Bo mają panienki o miłym charakterze ładne, i wykształcone, pracujące w firmach.

Powie w towarzystwie innych menagerów i zadbanych lasek z kasą. - Wiecie, moja dziewczyna sprząta kible. jestem z niej dumny. W domu też mam wszystko codziennie byle jak przecierane :P

Gość Alina z....
Ale on jest miły i kulturalny. Fakt ma znajomych też z dobrą pracą i oni mają ładne zadbane dziewczyny, ale ja też jestem ładna. Nie widać przecież po mnie, że pracuję jako sprzątaczka. Studiuję zaocznie na studiach licencjackich. Ale boję się, bo oni faktycznie mają pieniądze, chodzą do różnych lokali i klubów. Mnie by nie było stać, żeby tak chodzić. Dobrze, że on za wszystko płaci. jest dżentelmenem. jednak nie wiem, czy by mnie nie zostawił, gdyby się dowiedział jaką mam pracę. Kręca się koło niego różne atrakcyjne dziewczyny. W klubach też się do niego uśmiechają i zagadują. mają fajne ubrania i fryzury, widać, że mają trochę kasy i napewno nie zarabiają 1200 zł.

Gość Alina z....
VB jesteś złośliwy. I do twojej wiadomości, dobrze wykonuję moją pracę, ale nie ma przecież czasu na nie wiadomo jakie sprzatanie. Niektórzy zawsze są niezadowoleni i myślą, że są tylko oni. W domu dobrze sprzątam i potrafię gotować :)

Gość real is real

Alino, to nie wszystko. Mężczyźni mają takie same wymagania w stosunku do kobiet, co kobiety do nas. nauczyliśmy sie tego od Was.

Gość ogólnie masz przejebane

Skoro masz wykształcenie maturalne, a wkrótce wyższe, to w czym właściwie problem ? Zmiana statusu społecznego to dla Ciebie kwestia czasu.

to bedzie dla was dobry test. jesli cie rzuci - znaczy zadufany menegerek. jesli tylko wzmocni to wasz zwiazek, bedzie super i juz bez niepotrzebnych tajemnic

Joozio, jakiś ty mądry, dziewico :D Pewnie przeczytałeś to w Fakcie :P

skoro mu sie spodobałaś jakie ma znaczenie co robisz myslisz,że osoby majace kasę są kimś lepszym niz Ty nie ważne kim jesteś wazne jakim jesteś człowiekiem i żadna praca nie hańbi (hmm no może tylko jedna )

"lubieluksus skoro mu sie spodobałaś jakie ma znaczenie co robisz myslisz,że osoby majace kasę są kimś lepszym niz Ty" Wy kobiety tak myślicie, nawet twój nick to krzyczy :O

Gość musisz szybko
zacząć studia bo inaczej Cie rzuci. Wymieni Cie na lepszy model.

Gość oczywiście dzienne a nie zaocz

lubieluksus musisz być pusta, skoro myślisz, że wygląd to wszystko. Ciekawe po co facet o wysokim statusie społecznym ma popełniac mezalians? skoro moze mieć ładne i z dobrą pracą? Umiesz odpowiedzieć na to pytanie?

Gość Alina z....
dziękuję wam za wypowiedzi. Tym złośliwcom też ;) Może delikatnie go podpytam, czy gdyby spotkał dziewczynę, która jest sprzątaczką i by mu sie podobała i odpowiadała z charakteru, to by sie chciał z nią spotykać i czy by mu to nie przeszkadzało. Ale jednak mam straszny stres i skurcz żołądka. bardzo mi na nim zależy.

Nie dziwię Ci się, ze Ci na nim zależy. W koncu nieźle zarabia i cośsobą reprezentuje. Bedziesz się mogła nim chwalić innym koleżankom sprzątaczkom z nieudanym nędznym życiem :P Gdyby, nie był elegancki i pracował by na stoisku RTV, to też byś tak go pożądała?

Przecież napisała, że studiuje ! To, że niektórzy sobie studiują za kasę rodziców to ich sprawa. Alina studiuje i pracuje aby mieć pewnie m.in. na opłaty na studia. Obroni licencjat potem może magisterkę zrobi i znajdzie sobie super robote ! Lepiej, żeby żebrała od rodziców na naukę ? to było by bardziej poważane w środowisku menagerów ? żal żal żal. Do Autorki - powiedz facetowi prawdę, jak jest NORMALNY a nie zadufanym debilem to zrozumie.

Gość Alina z....
VB nie wiem. Pewnie tak, ogólnie mi się podoba.