Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina z....

Poznałam świetnego faceta, ale mam problem

Polecane posty

Myslisz, że wszystkie po studiach znajdują super robotę? Szczególnie jak do CV wpisze jako doświadczenie zawodowe - sprzataczka :P

VB idź swoje frustracje wyładowuj gdzie indziej ! Prowokujesz tylko nie wiadomo po co . Autorko trochę odwagi i będzie ok:)

lubieluksus jeśli sie kogoś kocha to nie dla jego urody i kasy no chyba,ze jest sie wyrachowanym materialistą Serio? To znaczy, że kobiety są wyrachowanymi materialistkami. Nawet alina napisała, że nie wie czy by się umówiła z facetem pracującym w sklepie RTV. Prócz tego, że jesteście wyrachowane, to jesteście obłudne.

właśnie. Ironia. Dobrze stwierdziłaś. Moze następnym razem nie będziecie zaglądały faceto do portwela, szukały kierownikow, dyrektorow i biznesmenow. Moze spojzycie na zwykłych wartościowych facetów. Piękne mam nierealne marzenia, prawda?

Gość do VB
a czy na świecie są sami przystojni i kasiaści faceci? mało jest takich, którzy pracują na stoisku RTV? przecież oni też mają żony i dziewczyny, dlaczego generalizujesz, że wszystkie kobiety lecą na kasę???

Gość Alina z....
Nie wszystkie kobiety lecą tylko na kasę. Owszem pieniadze są potrzebne, ale to nie warunek.

kilamogila Na pewno mam wieksze doświadczenie niż ty, jeżeli masz 17 lat :P

Odnosze wrazenie,ze ten temat to provo. Jezeli nie,to generalnie autorko ... klamstwo ma krotkie nogi i daleko na nich nie zajdziesz :O Przykrosc bedzie tym wieksza im dluzej bedziesz go znala.Nie zaczyna sie ciekawej znajomosci od krecenia,mozna przemilczec,udzielic wymijajacej odpowiedzi na krepujace pytanie - ale nigdy klamac :classic_cool: A poza tym nie rozumiem - skoro studiujesz,to po co wspomnialas o pracy ?

Gość Alina z....
Rozmawialiśmy i pytał mnie co robię i gdzie pracuję. To co miałam odpowiedzieć? Bałam się go zrazić.

akurat 17 juz nie mam, maila zakładałam w tym wieku a mam 21 lat i wcale nie twierdzę, że mam nie wiadomo jakie doświadczenie, może Ty masz większe...kto wie... nie zamierzam się o to spierać z Tobą, bo Cie nie znam. Natomiast ciekawi mnie skąd taki upór i determinacja z Twojej strony w tym temacie

Gość ghjbn
VB - stwierdzam , ze masz problem ze soba !!! Gdyby dziewczyna myslala, ze jej wyglad wystarczy to by nie napisala o swoim problemie- to znaczy, ze nie twierdzi,ze jej wyglad to wsyztsko . Co najwazniejsze, jest mloda, poczatki sa trudne. Nie kazdy trafia odrazu na krzeslo przed biorkiem ... Moze akurat ty mieles-as takie szczescie . Dziwczyna absolutnie nie jest leniwa, mysli calkiem przyzwoicie w porownaniu do ciebie . To ty sprawiasz wrazenie plytkiej i materialnej os. :) Autorko co tu duzo pisac, cala reszta dobrze Ci radzi. Po prostu opowiedz mu cos wiecej o sobie. Wykaz swoja odwage , zaznacz , ze masz charakter i nie wstydzisz sie swojej os. Moze okaze sie prawdziwym mezczyna i glebszym czlwiekiem. Jak nie sprobujesz to sie nei dowiesz:) Dzieki temu bedziesz wiedziecz kim masz do czynienia:) Jakby nie bylo bedzie dobrze :) uwierz w to. To nie ejst koniec swiata :)

Gość Sway
Pracujesz jako sprzątaczka co nie kojarzy się ze zbytnio rozgarniętymi ludźmi, może dlatego dotychczas wpadałaś na prymitywnych dupków... a teraz masz wrażenie że złapałaś Pana Boga za nogi:O dobra rada sama zakończ tą znajomość i się nie błaźnij... i nie kłam

Gość hjhk
Sway - ona sie nie blazni, Widac , ze jest tu mnustwo ludzi , ktorzy oceniaja ksiazke po okladce ... Nie wiem, czy wiecie, ale ludzie wyksztalceni, ktorzy nprawde sie starli w zyciu, czxesto laduja np. na zmywaku , a nie w wypasionych apartamentach !!! Ta dziwczyna wciaz sie spelnia i zapewne goni marzenia, i porawia niedoslkonalosci, a wy wytykacie jej to, ze ejst sprzatczka !!! Ponad to ona pyta o konkretna sytuacje, nie prosil was nikt by oceniac ja i jej prace !!! Ciekawe ilu z was jest takimi udacznikami w zyciu !!! Myslalby kto madrale , sami wyksztalceni , na wspanialcych stanowiskach, -swietne mniemanie !!! Moze i wam kiedys nioga sie potknie i wyladujecie tam z czego sie smiejecie !

Gość hjhk
MNOSTWO !!!! sorry

Gość bojabojaboja
To fakt jak facet jest mądry i zależy mu na inteligentnej dziewczynie, która przynajmniej wie czego chce od życia i dobrze się z nim dogaduje, to nie przeszkodzi mu, że jest sprzątaczką, więc najlepiej zaryzykować i powiedzieć prawdę. Ale z drugiej strony nie wiem czemu bronicie autorki, sama sobie wystawiła świadectwo w pierwszym poście. Przecież ona się nie cieszy, że ma inteligentnego, czułego i dobrego faceta, tylko, że ma dobrą pracę i zabiera ją w wyrafinowane miejsca. A to już dla mnie totalna porażka.

Gość ghjhbkjn
ejjj ty cwaniaro ...jebanz

Gość powiedz mu jak
najszybciej ale chyba i tak sobie przesralas bo mu nie powiedzilas prawdy bardziej razi zatajenie niz prawda od razu.... teraz bedzie zaskoczony i zniesmaczony ... gdybys od razu powiedziala, mialby szanse sobie przemyslec ... studiujesz...ale masz prace poki co jako sprztaczka- bywa teraz wyrobil sobie jakis twoj obraz w glowie i skonczy sie tak, ze dojdzie do tego klamczucha nie licz juz na te znajomosc

Gość rq43r3243432432
UP

Gość Luiza Luiza
Nieraz faceci patrza na wykształcenie dziewczyny. Nie ma co im się dziwić. Jednak powinnas mu się przyznać. Pewnie i tak kiedyś się dowie, a jak się zaangarzujesz, to będzie gorzej. Zobacz jak będzie, przynajmniej bedziesz szczera i w porządku. Na szczęście mężczyźni nie są takimi materialistami jak kobiety i są bardziej zdolni do czystej i niewyrachowanej miłości.

Gość 21typ
a ja bez szkoly pracuje na budowie;] a weekendy gram w csa;] i mam wj na ludzi;]

Ona pracuje w szkole a on w szpitalu. I tak przez kilka miesięcy sie turlają za ręce co się nazywa chodzeniem. On myśli że ona jest nauczycielką a ona myśli że on jest lekarzem. Bo tak w życiu bywa. Az tu nagle zonk niemiłosierny: Ona sprzataczka a on salowy ;-P I romans się zakończył bo nagle zapachniało prostotą ;d

Gość Kanion
jesteś konserwatorem powierzchni płaskich

Gość Powiedz prawdę
Nie przejmuj sie tym co piszą inni. Jeśli ten facet to prawdziwy gentelmen to na pewno z tobą nie zerwie z powodu tego, że jesteś sprzątaczką. A jeśli to zrobi to to znaczy, że to nie jest zaden gentelmen tylko zwykły burak któremu trochę lepiej powiodło sie w życiu. Piszesz ze robisz studia licencjackie a dla mnie to oznacza, że twoja praca to tylko przejsciowy etap w twoim życiu i jak skończysz studia to pewnie bedziesz szukała pracy w swoim kierunku wyksztalcennia albo zblizonym. Tak na marginesie to ja mam skończone 2 kierunki studiów- finanse i prawo a mój mąż jest po zawodówce. I wcale sie nie wstydzę przed znajomymi bo to nie szkoła ani zawód czyni z ciebie człowieka obytego z życiem. Mam wielu znajomych (facetów) po studiach co to nawet koła w samochodzie wymienić nie potrafia nie mówiąc o wkręceniu żarówki. Pozdrawiam i życze powodzenia. I najważniejsze. Powiedz mu prawdę. Wytłumacz ze to przejściowa praca, że pewnie bedziesz szukała innej. I jeszcze jedno- żadna praca nie hanbi dopoki się nie kradnie.

ale tu sami debile pisza. no i co z tego ze dziewczyna jest sprzataczka? czego sie tu wstydzic, studiuje, sama na siebie zarabia, radzi sobie, to jest poowod do DUMY !!! co jest takiego strasznego w byciu sprzataczka? to tez ktos musi robic. praca jak kazda inna i nie ma to nic wspolnego z inteligencja danej osoby a kto tak mysli jest po prosu prymitywnym idiota. autorko, powiedz mu czym sie zajmujesz, ale nie wstydz sie tego, bo nie ma sie czego wstydzic. jesli cie rzuci to nie ma co czasu tracic na debila, ale zaden normalny czlowiek nie zerwie kontaktu z druga osoba ktora lubi tylko dlatego ze pracuje w takim a nie innym miejscu.

Gość desfw3r32434324
"Powiedz prawdę Nie przejmuj sie tym co piszą inni. Jeśli ten facet to prawdziwy gentelmen to na pewno z tobą nie zerwie z powodu tego, że jesteś sprzątaczką. A jeśli to zrobi to to znaczy, że to nie jest zaden gentelmen tylko zwykły burak" a kim jest dziewczyna do której podchodzi facet dajmy na to na ulicy i zaczynaja rozmowę. Ona się usmiecha, rozmawia i jest ok. ale kiedy pyta co on robi i on odpowiada, że pracuje w rozmowie, to dziewczyna nagle delikatnie chce zakończyć ta rozmowę i znajomość? No więc kim jest taka dziewczyna? Też zwykłym burakiem? Nie jest damą? A 95% kobiet tak własnie reaguje na wiadomość, że facet pracuje w ochronie i nie interesuje je, że to tymczasowo i on studiuje. Dlaczego wedug was cyniczne suki ma to działać w jedną stronę? Skoro tak traktujecie wyrachowanie facetów, to oni mają prawo potraktować was tak samo.

Gość Brat Alberth
Tym laskom przewraca się w głowach.

Gość kafeździra
Ja pracuję w fabryce i nie mogę marzyć o takim facecie

Gość aleo
nie wierz w cuda taki facet nie bedzie chcial sprzataczki. a dziewczyny ktore twierdza inaczej niech sobie zadadza pytanie czy zwiazala by sie z sprataczem ? pewnie nie, wiec prestancie sie kompromitowac