Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandka

nietypowa sprawa

Polecane posty

Gość kandka

Dostałam propozycję spotkania się z lesbijką. Sama nią nie jestem i nie przejawiam żadnych takich skłonności, ale nie wiem dlaczego zaczynam się nad tym zastanawiać. Obydwie jesteśmy oziębłe. Poza tym może lepiej by mi się układało w takim związku. Np. moja koleżanka była hetero, ale jak po pijaku zaczęła się całować z inną dziewczyną to później już jej nie interesowały spotkania z chłopakami.

Gość kandka
a po drugie dostałam propozycje od szczura na otwarcie kanału, jak myslicie zgodzic sie?

spróbować zawsze można. Jeżeli czujesz ,że nie masz żadnych oporów to możesz poeksperymentować ;)

Gość kandka
A co wy byście zrobiły w takiej sytuacji?

Ja bym się z nią spotkała ;) (tyle ,ze jestem bi ,ale gdybym nie była to pewnie też bym zaryzykowała :))

Gość kandka
yhy6 mam takie pytanie: Skoro jesteś Bi, to jaki związek bardziej preferujesz? Z kobietami czy mężczyznami?

U mnie to wygląda tak: poważne związki buduję z kobietami ( bo z mężczyzną nie chce i chyba nie potrafię) ,a przypadkowy lub koleżeński seks z mężczyznami... Może to dziwne ,ale nie planuję tego ,jakoś samo tak wychodzi zawsze ;)

Gość ddcdchdcdojodododco
a ja musze sie przyznac ze osttnio tez sie zastanawialm nad spotkaniem z dziewczyna moze bedzie to sto razy lepsze niz zwiazek z facetem ;/// juz mam docyc ... :((

Gość kandka
Mi się właśnie też wydaje, że taki związek byłby lepszy...

Gość kandka
nie do końca można tak powiedziec do roboty, ponieważ chociaż uważam, że taki związek byłby lepszy, to nie chciałabym później np. patrzeć na swoje koleżanki jako obiekt zainteresowania... A to raczej nie uniknione