Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekarenka123

ile kosztuje w Waszych okolicach w piekarni chleb 1kg?

Polecane posty

Gość piekarenka123

prosze podajcie miasto i piekarnie, jest temat gdzie sie dziewczyny licytuja co do cen chleba, i mnie to bardzo zaciekawilo jakie sa roznice w cenach w Polsce za ten sam produkt, wychodzi na to że są miejscowości gdzie chleb kosztuje 2zl a są też takie gdzie podobno za 5zł, chodzi mi o zwyczajny chleb nie jakieś odmiany, razowe, ekologiczne itp

Kraków okolo 2 zł a jeszcze 5 lat temu byl chleb za 1 zł..... i mówią ze ceny nie idą w góre.

Gość qqqrka.
1,65 wrocław

Ceny różne od 2, 5 do 5 zł. W zależności od piekarni. Miasto - Sopot. Sa tez pakowane krojone po 2 zł ale nie da się ich jeść.

Gość opolskie
3.70

Gość bochenn
nalezy dodac ze bochenek który zapewne macie na mysli, czyli taki jaki sobie co dzien kupujecie waży 0,4-0,5kg;) a nie 1kg i taki "zwykły" chleb wszedzie kosztuje ok 2zł pytanie w temacie jest mylace i odpowiedzi tez moga byc mylace:o

Gość kilogram....
KAtowice 4-5 zł za kilogram....tu chyba niektorzy niedoczytali;) juz to widze jak kupujecie po 1 zł

Gość ja kupuje codziennie duzy
chleb, tak sie nazywa w piekarni nie wiem czy on ma 1kg czy polkg ale raczej 1kg i kosztuje 4,30 - Katowice

4,70 za 1kg chleb, wiejski tzw 4,90 - Katowice, już myslalam ze tylko ja taki drogi chleb kupuje, ale jak czytam to widze ze w Kat i tak nadozej jest :/

no dobra, to za kg u mnie 2,40 w takim układzie, nie doczytałam. :P

Gość Ceny zblizone do europejskich
W Anglii kupuje polski chleb za 99p. :) ok 1kg.

Gość sddhfdj
Bielsko - Biała i okolice mały (0,6kg) 2,8-3,2 w zależności gdzie duży około 4zł

Gość sddhfdj
Normalnie my tu na śląsku ceny mamy jak w Warszawie, a oni tylko płaczą jak to u nich drogo.... Moja siostra kupiła w sierpniu kiecke na wesele na targu za 180zł, pojechała na wesele do Nowego Sącza i kuzynka jej mówi, że identyczne u nich w sklepie po 90zł a na targu nawet 80zł. Nie uwierzyła i sprawdziła. Ten sam producent, ten sam kolor za 90zł....

jestem w szoku ale na to wychodzi ze slask jest baaardzo drogi, tylko pensje nie sa takie jak w wawie :/

Gość sddhfdj
mysza jestem tego samego zdania Jak jadę do dziadków do włocławka, to jestem w szoku jak tam tanio. Fakt, że oni tam jeszcze mniej zarabiają, ale na śląsku skoro mamy tak drogo to może i zarobki mogłyby być porównywalne. Już dawno nie da się utrzymać 4 osobowej rodziny z 1 pensji górniczej. Po za tym górników już jak na lekarstwo....

ja jeżdze na zakupy żywnościowe albo do Siemianowic albo do Mikołowa, jak mąż pracował w Lędzinach to tam robil zakupy bo bylo odrobine taniej, w samych Kat to szok!

Gość sddhfdj
Mysza, że w Kato drogo to wiem, bo siostra wynajmowała mieszkanie na studiach. Ceny faktycznie kosmiczne:-/ W Bielsku też drogo jak cholera:-/ A poza bielskiem nie lepiej. W Szczyrku, Buczkowicach, Rybarzowicach, Zabrzegu, Cz-Dz ceny identyczne. W którą stronę nie spojrzeć, to w okolicy 20 km ceny identyczne. Nie wiem jak jest trochę dalej, ale w Żywcu i Pszczynie jest chleb z tych samych piekarni, więc podejrzewam, że ceny podobne. Kiedyś po drodze robiła zakupu w Kauflandzie w Pszczynie, to ceny chleba na stoisku w piekarni takie same:-/ Może w centrum jest ciut taniej, choć wątpie.... Luby mnie uświadomił właśnie, że za duży chleb dał ostatni 4,6:-/

Gość sddhfdj
Natalie a z jakiej okolicy jesteś?

Gość tangus
u nas chleb oliwski 1,50 za 0,5kg Gdańsk :)

Gość 2.6 za kg
Najtańszy ale mi bardzo smakuje tesco kraków

Gość podkarpacie chleb
0,6 kg cena 2,90