Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekarenka123

ile kosztuje w Waszych okolicach w piekarni chleb 1kg?

Polecane posty

Gość smakoszka chlebka
Lgnica- ja kupuje bochnk 0.6 kg za 2.70 zł. Próbowałam tańszych ale są niezjadliwe...

Gość a kaszki dla dziecibobovita
ile placicie

Gość apololitenkia
2.00 1 kg chleb krojony . - Giżycko

Gość ollolllola
chodzi chyba o mniejszy chleb? Bielsko-Biała - 2,80 a z pokrojeniem 10 gr więcej, a duży chleb zwykły to ponad 4 zł

podkarpacie k/Przemyśla chcleb - kilogram =3,5 ale jest przepyszny , po tygodniu jest dalej w "pysznym "stanie , nie plesneiej , nie kruszy sie - pyyyha :)))

Ale o co chodzi?? Hmmm.... u mnie ponad dwa zeta, ale chleb zajebisty ze zwykłego spożywczaka. Wyczaiłam go parę miesięcy temu i tylko tam po chleb jeżdżę:)

myszsza --> Targ w Michałkowicach jest najdroższym targiem w całej okolicy :D Wiem, bo właśnie w tej dzielnicy mieszkam, a na zakupy jeżdzę zupełnie gdzieś indziej :)

Gość Poznań Poznań
Ja kupuje DOBRY chleb a nie jakis zwykly z TESCO. Taki 600 gram kosztuje 5,50 zł. Chleb na zakwasie. Mozna dostac chleb za 2 zl.

Gość aaakotkidwaaa
u nas 0,5 kg 1,50 w biedronce w zwykłym małym sklepiku 1,65 na 0,5 kg 1Kg 3,20 3,30 3,70 - zależy w jakim sklepie. To wszystko w Cieszynie :)

Gość 1 kg bochenek
2, 30 zł Wrocław

Nataliee pochwal sie gdzie robisz zakupy ? ja w Michalkowicach bo jest ok 15% taniej niz w Piotrowicach albo centrum Katowic :D ale jak gdzies jest taniej to chetnie pojade w sobote :D w Michalkowicach mój mąż pracował i tak się nauczylismy od czasu do czasu jak jedziemy do Chorzowa na cemnatarz to do Michałkowic na targ też :D

Dużo tańszy targ jest w centrum Siemianowic. Na prawdę bez porównania. Tyle, że on jest czynny we wtorki i piątki :)