Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada124

nienawidze siebie!!!!!

Polecane posty

Gość ada124

Nienawidze siebie!!!!:((( Nie umie sobie poradzic sama ze soba ! Nic mi w zyciu nie wychodzi, co chwile sie kłuce najbardziej z bliskimi osobami na ktorych mi bardzo zalezy!! mimo to,ze nie chce:(( ale to co sie ze mna dzieje w srodku jest silniejsze odemnie!!! ;( mam wrazenie ze luzie patrza na mnie jak na jakiegos dziwolonga ze nikt mnie nie akceptuje :(( Mam kilka osob przy ktorych fajnie sie czuje ale to tylko na chwile :((( na nastepny dzien jest jescze gorzej! wydaje mi sie ze zrobilam znowu cos zlego ze tez sie odemnie odwroca :( Pomorzcie co mam zrobic .. czesto mam mysli zeby skonczyc z tym zyciem bo i tak nikomu tu nie jestem potrzebna i jest coraz gorzej . Mama mi tez caly czas mowi ze jestem taka i owaka i tez nie wie co mi sie dzieje . Potrafie o bele co sie klucic a czasami doprowadza mnie wszystko do takiego szału!!!! poprostu nienawide mojego życia i tyle:((

Gość Looooser
Ada, to nie wypada.

Gość aga ppppp
nie doswiadczylas w zyciu jeszcze prawdziwej tragedi,i nie umiesz docenic tego co masz.... mialam podobnie....

Gość ADAm.-M
oj, Ada . . Ada . . nie pozuj na gada!

Gość aga ppppp
a ile masz lat? pracujesz czy chodzisz do szkoly? Mnie przestalo odwalac jak urodzilam corke..... wczesniej wywalili mnie ze szkoly ,facet mnie zostawil...a matka wytrzasla z domu....Zostalam sama w ciazy bez pracy ,szkoly i dachu nad glowa.... kiedy urodzila sie corka....wszystkosie zmienilo,inaczej patrzylam na te same sytuacje ....

to minie. masz teraz taka faze. zapisz sie na jakies sztuki walki albo inny sprort -> np. fitness. to cie nauczy wyluzowac