Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anny6

mam 21 lat i chcę mieć już rodzinę..

Polecane posty

a co tu trudnego do zrozumienia? 19 lat - 1 rok, 20 - 2 rok a teraz będzie 3 rok. Chyba nie o tym tu mowa.Chyba pasjonuje Was czepianie się i poszukiwanie jakiś naciąganych informacji. Nie widzę powodu koloryzowac faktów na forum.

Gość i znow i znow i znow
anny6 - te zasady sa DLA CIEBIE, wiec skoro tak uwazasz, ze co one pomoga, to pozwalaj, zeby Toba zycie rzucalo i za Ciebie decydowalo... sukces osigniesz wytrwaloscia, majac SWOJE zasady. teraz kumasz? A Ty masz takie mniemanie, ze jestes dorosla, ale jakos to bedzie, bo sama nie masz zaciecia... studia to nie wszystko, dobrze by bylo, zeby wewnatrz czula swoje dzialanie, a nie tylko pokazujac innym, co robisz. oni to i tak i tak zobacza, ale nie Ty jedna taka jestes.

Gość no widzisz teraz jest jasne
no to teraz jasne, wychodzi na to, ze masz 19 lat, a nie 21, jak napisalas w temacie, to po co to klamstwo?

Prosta teoria dla prostego faceta.Fakt czasem trudno Wam zrozumieć kobiety. To nie te czasy kiedy kobieta wychodząc za mąż zamyka sie w domu na 4 spusty i jedyne c jej do szczęścia potrzebne to pranie skarpet.Chyba żyjesz w nierzeczywistym świecie.Teraz jest wiele rzeczy które nie muszą się wykluczać.Wystarczy poczytac poprzednie wypowiedzi. Co jak co ale ambitna jestem.

Gość jjjjssssssnnnnnnnssssss
no to tym bardziej. juz w wieku 19 lat chcesz miec rodzine, dzieci? szybko..... ale nie ty jedna tak myslisz, przejdzie ci za pare lat i sie uspokoisz.

Gość mam na imie magdalena
hahahahaha, a kto ci powiedzial, ze ja jestem facetem?????:D:D:D:D:D widze, za sama sobie wymyslasz plec:D

......nie wnikam niech Ci będzie nie mam zamiaru przekonywac ile mam lat.. Konto zakladalam jakis czas temu i moze wpisalam coś z błędem ale mniejsza z tym, Nie będę przekonywać nikogo.

Gość a ja jestem facetem
i nie jest nam trudno zrozumiec kobiety, tylko takie jak ty nie mowia od razu o co chodzi, tylko kreca... ty wiesz, co chcesz powiedziec, ale rob to tak, zeby cie inni zrozumieli.

Szkoda,że dalej na tym forum są osoby którym nie chodzi o to żeby udzielić rady ale dowalic na każdym możliwym kroku - fajna zabawa.Dobrze,że znalazło się pare normalnych osób którym dziękuję.

Gość nie ma sie co zloscic anny
nikt ci nie dowala, tylko rozmawia, nie irytuj sie tak:) a ja weszlam z ciekawosci na Twoj nick i wiek usunelas. powodzenia zycze w zyciu! szczerze:)

To można napisać "wyjasnij" Czasem trudno ubrać myśli w słowa. Tu nie chodzi o chęć posiadania męża ale budowanie tego domu "duchowego" nie materialnego z kimś kogo kochasz i przez kogo jest się kochanym, wspólne plany, marzenia i cele.Trudne to jest w moim wieku wiem..ale chciałabym powoli stawiać go po małej przysłowiowej "cegiełce" .

wiecie co ślub w wieku 19.- 23 jest pójściem na łatwiznę... bo zazwyczaj dziecko już w drodze i jesteś teraz nietykalna... jedynym twoim zajęcie jest zajmowanie się tym dzieciakiem.. bo jakie masz inne wyjście.. do pracy nie pójdziesz bo nie masz wykształcenia a zresztą nikt nie wymaga tego od ciebie żebyś pracowała..rodzice przygarną, dadzą dach nad głową i się kręci.. zaczynasz bawić się w dorosłość na własne życzenie...aha jeszcze myślisz że twoje rówieśniczki ci zazdroszczą?? złudne marzenie...

PS.Usunelam bo jak mam tłumaczyc milion razy ile mam lat to juz wole meic to z głowy.Tak dla wyjaśnienia opis pisalam jak zakladałam forum i to jeszcze byly takis tematy diet bo widzialam tam wagę a raczej do forum o uczuciach waga mi nie potrzebna :-) Wybacz, może irytuję ale nie lubię gdy mi sie cos próbuje usilnie wmawiać.

a mi idzie 21 latek i nie w głowie mi takie bajerki... jestem w szczęśliwym związku i jest super ale najpierw nauka (farmacja) a potem wiadomo staż, praca mieszkanie itd... po co się śpieszyć? życie trzeba wykorzystać jak tylko się da a nie bawić się w dorosłość za młodu...

Gość vbnghj
oj dziecko, dziecko chyba za duzo sie naogladalas telenowel zejdz na ziemie,

dla mnie to nie pojęte jak takie młode dziewczyny chcą bawić się w dorosłość... nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem, ale ja należę do tej innej grupy osób więc rozumieć nie muszę....

Gość sukinsyn z zasadami
najpierw IV Dekalog baby!

Gość autorka jest anorektyczką
wystarczy wkleić jej emaila do google. Niech lepiej zapisze się do psychiatry, a nie mysli o zakładaniu rodziny! Jesli jej czegoś brakuję, to chyba 5 klepki.

Gość a anny to chyba
skrót od anoreksji....

Gość zazaazazaaaz
sonia 88 ma tego samego maila w temacie o zelixie...

Gość no czyli sie wyjasnilo
jest chora pscyhicznie, to oczywiste ze nikt normalny nie paskuje sie w bachory i meza w wieku 19 lat

To mnie rozbawiliście tą anorektyczką ale z chęcią zobacze co takiego sie wyświetli. Anny- to imie tak na marginesie. Wlasnie wrócilam ze spaceru i wiecie co, mam w nosie to , moze i jestem niepoprawną romantyczką i idealistką ale znajdę taka miłość i będę szczęśliwa.Mozecie mnie nie rozumieć ale to moje marzenia i je spełnie. Ooo..! Nowe postanowienie :)

Gość tak ona czuje pustkę
i dlatego chce tego dzidziusia, ale to tylko pogorszy sprawę, bo okaże się, że dziedziuś to nie lek na wszystko. Poza tym pełnos postów tej dziewuchy na portalach o odchudzaniu, chudości, anoreksji, itp.

Gość z miłości do chudości
"Mychaaa doły to nic nowego ale żeby nie być z siebie ... Mychaaa doły to nic nowego ale żeby nie być z siebie dumną, po takim niewielkim jedzonku..no wiesz co..Pamietaj waga lubi płatać file by sprawdzić czy naorawde nam zależy!A my wiemy,że Tobie tak więc prosze mi sie nie poddawać i nie mówić,ze jesteś beznadziejna!! " to se ztrony: http://walczacazsoba.blog.onet.pl/3585452,156452151,1,200,200,44681122,156638410,4962862,0,forum.html

Gość Tychyyyyy
psychiatra - Bohaterów Warszawy 11

Gość Sway
no dobra właśnie się dowiedziałam że jestem upośledzona, tępa, niewykształcona, ogółem tragedia bo w wieku 22 lat będę już mężatką, ale to nic że już wtedy będę miała licencjata i będę uczyć się dalej, to nieważne że od roku jestem urzędnikiem a stałą pracę (wraz ze stażem) mam od 2 lat, wiem że wydaje się to anormalne dla osób uczących się dziennie jak można można mieć dobrą stałą pracę, samochód i plany na przyszłość w wieku 21 lat? niemożliwe prawda? a jednak... jak się rusza tyłek do pracy od razu po liceum to można... i jeszcze jedno do fanów studiów dziennych, nie zdziwcie się jak przyjdziecie w wieku 26 lat do swojej pierwszej pracy a jakaś 20-latka będzie wam wydawać polecenia i was przyuczać:) pozdro i dobranoc wszystkim