Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezskóry

To dla Was kochaniutcy!

Polecane posty

Gość bezskóry
to spróbuje jeszcze raz wklejnąc

Gość bezskóry
no stara jestem,że hej! a dalej buszuję w dźwiękach...potrzebuję w życiu ścieżki dźwiękowej .I mało mam kompanów w tych poszukiwaniach,rówieśnicy raczej mają inne zajęcia lub zbyt ograniczone gusty,zbyt określone

Gość bezskóry
słucham wszystkiego byle dobre,emocjonalne ,prawdziwe....smutnośc i refleksyjność wskazane + energia a lat mam 45,sorry ,,,,,ze tak dużo:)))

zebys Ty wiedziala, czego ja moge sluchac... chyba tylko jazzu nie strawie:O a tak ogolnie to od Anny Jantar, przez Klincz, Abba, Lacrimosa, piosenki z metra, po dzisiejszy lomot:P wszystko, zaleznie od nastroju. Taki balagan muzyczny jestem;)

Gość bezskóry
a może mi ktoś podrzuci coś fajnego? rock mam w małym palcu i większość jego odmian, w sumie poluję na głosy,aranże,klimaty....chce odkrywać nowe muzyczne lądy,wyspy,,,,

Gość bezskóry
no ja też słucham różności...nawet jazz ale taki melodyjny....i wciąż mi mało..no i mało trawię papkę dla mas...mam odruch wymiotny na głupotę w każdej postaci nawet dźwiękową he!

Gość bezskóry
się mi nie odtworzy...bo w mym pięknym kraju nie da się ale se wyszukam później inaczej...dzięki i tak :)

Gość bezskóry
bubu :) dzięki wielkie -taka muzyka również ma miejsce w moim sercu..ekstra!

Gość bezskóry
Fairy 39 Tobie tez dziękuje ale to klasyki dobrze mi znane :) przez tyle lat życia nasłuchałam się oceany muzyki a rock jest mi od lat bliski..