Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackAngel19

ktoś ma szczeniaka do oddania???

Polecane posty

Gość BlackAngel19

Witam! czekam na mojego upragnionego pieska, tyle że jak na złość w okolicy nie ma obecnie suczek, które by się szczeniły. Przygarnę psiaczka!!!!! Najlepiej samca, bo jeśli będę mieć suczkę a ona się oszczeni to może być mały kłopot- w okolicy nie ma oprócz mnie chętnych osób na psiaki. ale jeśli będzie suczka to nie ma problemu. mam tylko jedno wymaganie-piesek nie może być za duży gdy urośnie, bo będzie to piesek domowy. Jestem z woj. Warm.-Maz. Okolice Iławy, Ostródy, Nowego Miasta itp.

Gość ja nan kundelki
da sie wysłać poczta?

Gość BlackAngel19
hahaha;) łatwiej by było:) a skąd jesteś?

Gość ja mam kundelki
Wrocław

Gość BlackAngel19
o kurcze... to zbyt daleko:) ale dzięki za fatygę;)

Gość taaaaaaaaaaa
tak brudne smierdzace i nie ładne, powinni je uspic wszystkie

Gość jakajaka
ciebie powinni uspic :O

Gość BlackAngel19
byłam już w dwóch schroniskach-wszystkie szczeniaki zajęte a więc wzięłam spokojną suczkę-nieszczekającą:) cudowny 3-letni pies ale po tygodniu zaczęła uciekać-non stop! mimo iż mam duże podwórko i ogród i brałam ją na spacery... pokochałam tego psa, ale widziałam, że tęskni więc musiałam ją oddać... głupia byłam, bo babka mówiła, że już jednemu właścicielowi uciekła... no cóż... KAŻDE ZWIERZE ZASŁUGUJE NA MIŁOŚĆ! ludzi się nie usypia więc zwierząt też nie wolno! one są cudowne tylko ja źle wybrałam...

Codziennie psiaki trafiają do schroniska, więc może będzie akurat jakiś szczeniak, albo podrostek ;) Jeśli nie chcesz podjąć drugiej próby to są jeszcze ogłoszenia w necie, fora czaty regionalne. Poszukaj!

Możesz popytać też w klinikach weterynaryjnych. Czy ktoś nie ma do oddania pieska, ludzie rozwieszają tam ogłoszenia.

Gość BlackAngel19
zobaczę co z tą kliniką-dzięki za radę. w necie też szukałam i szukam nadal... jest pełno ogłoszeń, ale nie u mnie :( ja tam wymagań nie mam-nawet nie chcę rasowego-zwykły kundelek mi wystarczy (i chyba taki jest najlepszy:) chcę mieć psiego przyjaciela, bo ciągle siedzę w domu-nie imprezuję bo nie mam z kim-za duża odległość od przyjaciół... dlatego tak mi zależy na tym... może ktoś się jeszcze zgłosi:)

Gość BlackAngel19
jest cudowny tylko mam trochę za daleko... będzie mi się w nocy śnił:(

Gość BlackAngel19
up up up