Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monisia647

GINEKOLOG SZCZECIN !!!!!!!!

Polecane posty

cześć dziewczyny, chcialam sie dowiedzieć czy jest ktoś może na tym forum kto chciał by zemna porozmawiać na temat ginekologów ze szczecina,chodzi mi zwlaszcza o opinie o dk.Hajdaszu,czy była może kturaś u niego?

Witam. Ja byłam u ginekologa ze Szczecina ale to był dr Czajkowski. Byłam zadowolona po wizycie u niego :)

Dr Czajkowski ma z tego co słyszałam bardzo dobrą opinię jako ginekolog. Przyjmuje na ul. Wielkopolskiej. Byłam u niego na usg po 22tc :)

Gość Natalia_124
Witam! Aktualnie jestem w 33 tygodniu ciąży i mam wspaniałą ginekolog,która przyjmuje na Perkoza 6 -dr.Maria Kubisa.Jest suuper i naprawde warto do niej isc.Bedziesz zadowolona:D pozdrawiam i powodzonka

Gość gizzmo
Dariusz Kuligowski na Odziezowej 9

a czy slyszala kturaś o dr Sroczynskim? wczoraj kolezanka mi onim opowiadala i bardzo go zachwalala,ale czytalam onim forum i niezabardzo dobrze dziewczyny sie onim wypowiadały.

Gość tola55
Monisia przede wszystkim powiedz czy szukasz ginekologa przyjmujacego na lewo czy prawobrzezu. Ja chodze do dr Mizgierta i jestem zadowolona. Teraz prowadzi moja ciąże :)

Gość ania233
chej dziewczyny ja rowniesz szukam gina w szczecinie i mam pytanie co do dr kubisia. czy ona ma podpisana umowe z NFZ-tem? a moze znacie jakiegos lekarza na NFZ dobrego?

Gość kitta23
na pomorzanach polecam dr. Krystyna (chyba) Lange-Konior, m aprywatny gabinet i na pomorzanach jest w klinice perinatologii. Super kobieta!!! niestety nie znam adresu bo w szcz juz nie mieszkam ale pare lat temu baaaaaaaardzo mi pomogła!

Gość Karolla26
Do mediluxclinic trafiłam gdy chciałam rozpocząć antykoncepcję hormonalną. Wraz z narzeczonym stwierdziliśmy, że będzie to o wiele wygodniejsze. W Szczecinie zapewne jest wielu specjalistów ginekologów, ale ja zaufałam koleżance, która tam chodzi od dłuższego czasu.Trafiłam do przesympatycznej Pani doktor, która skierowała mnie na badania krwi, wykonała cytologię i zaprosiła z wynikami badań. Przypisano mi tabletki, które biorę już 3 miesiące - żadnych skutków ubocznych, więc wiem, że są dobrze dobrane. Cóż więcej moge powiedzieć? Miło, sprawnie, sympatycznie, szybko i profesjonalnie. 5xTAK!