Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka85

dopisz dalszy ciąg

Polecane posty

Gość studentka 5
Oj za dużo alkoholu! Przecież to nie piękna księżniczka studentka 5 lecz rozjechana szmata ...........bb. Ale mam halucynacje!

Gość Di End
KONIEC :P

Gość ............bb
jakies głosy probowaly zawładnac nim wmawialy mu cos o .....bb lecz ten wiedzial ze to szatan chce nim zawładnac- nie daj sie nie daj - mowil sobie- kiedy włozył w smierdzacy zad kobyly czop z jaja. to rozbiło sie i wylalo sie i z odbytu zaczeły wypływac nieczystości

Gość ............bb
fajna sprawa- rzekł trol. poszedl wolno do kobyły STUDENTKA 5 - stanal mu kutas zaczal dotykac jej gnijace ciało - przytulac sie- i wsadzil penisa w jej mokra cipe i sie spuscił THE END

Gość A co to za jajo mi włożyłeś
Rzekła ........bb. Jak ładnie pachnie! Choć tu wyliże ci odbyt. Tylko nie zostaw mnie dla szanownej pięknej księżniczki studentki 5

Gość Studentka 5
Gdy tak piepszył .......bb nagle uzmysłowił sobie ze to nie piekna studentka 5. Gdzie ja miałem oczy nigdy więcej alkoholu! Spierdalaj ........bb przez ciebie uciekła mi studentka 5

Gość studentka 2
Studentkę85 i 2 uratował przystojny książę THE END. THE END. THE END. THE END. THE END. THE END. THE END. Ps. .........bb to dziwka z penisem. Wszystkie studentki to piękne księżniczki.