Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaaaaniepokojona

czy mogło sie cos stac ? . . .

Polecane posty

Gość Zaaaaniepokojona

Cześć ;) mam problem ostatnio z moim chłopakiem zabawialismy sie tochu i on niechcący włożył czubek swojego penisa do moejj pochwy. Wcześniej ani sie nie zalatwial ani nie miał wytrysku.Miałam dni płode ale był to sma czubek bez wytrysku.Ale słyszałam ze czasami przed wytryskiem mogą pojawi się plemniki czy moge być w ciąży ??????????? proszę was o pomoc

Gość Zaaanipokojona
prosze napiszcie cos

Gość jestes w ciazy

Gość Zaaaniepokojona
Ale skoro nie miał wytrysku ani nic to jakim cudem ??

Gość w temacie
to po co pytasz, jeśli tylko cudem mogłaś zajść w ciażę? A przeciez cuda się nie zdarzają

Gość Zaaaniepokojona
Bo chcę się spytać o to kogoś bardziej doświadczonego bo mam tylko 3 doby na tabletke bo a nie chce jej brać chce wiedzeć czy to konieczne ??

on niechcący włożył czubek swojego penisa do moejj pochwy. ale się uśmiałam :D:D:D

Gość Zaaaniepokojona
nie czekałam na komętarze zupełnie nie potrzebne tylko mądre

Gość a mamusia
nie uświadomiła...?

Gość ola_5
uprawiałam petting, jednak chłopak miał sperme na placach;/ raczej. ale ja byłam odrazu po okresie. mozliwe zajście w ciaze ? piszcie kobity !! cholerka niech która odp ;/

Gość taka jedna 24
w preejakulacie nie ma plemników zdolnych do zapłodnienia, mogą być jakieś upośledzone albo martwe i zostało to udowodnione przez naukowców. Kropelkowanie jest to wydzielina która wydostaje się z penisa TUŻ przed wytryskiem, tj jakieś kilka sekund i w tych kroplach mogą już być plemniki zdolne do zapłodnienia. Stąd właśnie jest problem ze stosunkiem przerywanym, bo np facet wyciągnie niby przed wytryskiem, zaraz ma wytrysk, a kropelkowanie było kilka sekund wcześniej. Co do pytania z palcem:) isthieje ryzyko ciąży jeśli spora ilość (widoczna) świeżej spermy zaraz po wytrysku zostanie wprowadzona do pochwy.

Gość Zaaaniepokojona
Do taka jedna 24 ale jeśli chłopak go wyjoł i wcale nie miał po tym wytrysku bo w ogóle nie miał po tym wytrysku bo to nie byl sex przerywany tot ak jakos samo koncowka i zaraz wyciagnol i nie miał ani rpzed ani po wytrysku ??

Gość taka jedna 24
no to dzieci z tego nie będzie;) nie wystarczy z przeproszeniem włożyć penisa żeby już dziecko zrobić, wiele czynników musi się jednocześnie spełnić, a przede wszystkim musi być wytrysk albo chociaż kropelkowanie ale na przyszłość radzę uważać, bo następnym razem się jeszcze bardziej zapędzicie

Gość Zaaaniepokojona
do taka jedna 24 co to to napewno nie. nie zapedzimy sie bardizej bez abezpieczeń.Chciałam tylko sie dowiedzeć czy moge być spokojna ze nie jestem w ciązy na 1000 % czy mam udać sie do ginekologa bo raczej bede ?

Gość aaaMonika
na 100% nie jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taka jedna 24
autorko jak twoja sprawa?

Gość upppppppppppppppppppp

Gość zaawansowany seksoholik