Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jaki nick chce miec

smród wyciekającej z cipki spermy

Polecane posty

oczywiscie po pewnym czasie np. po 2 godz, oczywiscie sperma jest caly czas w cipce. zp oprzednim partnerem odczuwalam okropny odor, umylam sie i dalej czulam ten smrod. dopiero po 2 dniach przechodzilo. ciekawe dlaczego? z obecnym partnerem tak nie ma. zero zapachu. czy ktos tak tezk iedys mial bo ciekawi mnie to? szukalam w google i nic nie ma na ten temat

to zależy od faceta. ja ci nie wytłumacze do końca,ale słyszałam ze wpływ na takie rzeczy na dieta, styl życia i nałogi

to byl naprawde okropny smrod. czulam go od swojej cipki normalnie. ciezko opisac ten odor

Gość fdsfs
Krochmal? :)

Gość pasztetowa z dudy
wydaje mi się że ten gościu to był jakiś śmierdziel,we mnie zawsze kończy mój facet i NIGDY nie zdarzyło mi się żeby mi póżniej śmierdziało! Dobrze że masz juz innego!

wlasnie takie cos zdarzylo mi sie po raz pierwszy. mowi lze dba o higiene, ze sie myje, ale nawet ood jego ptaszka bylo czuc specyficzny zapach, od niektorych facetow w ogole nic nie czuc.

Wezcie bo mi zygac chce :(

Gość pasztetowa z dudy
powiem ci tak,ten facet albo żle się odżywiał,na bank miał jakieś nałogi i chyba brał jakieś leki,możliwe że był na coś chory skoro czułaś specyficzny zapach! Czysty bolec nie pachnie niczym,tak jak nasze kaśki.

Gość hmmmm mm
nie trafiła na żadną fleje tylko na grzyba jakiegoś najprawdopodobniej...niestety też coś takiego mi się przytrafiło całkiem niedawno...leczyłam się przez 3 tyg. :O ...smród faktycznie nie do wytrzymania...wydaje mi się,że tacy faceci wkładają ptaki gdzie się da,tzn w kogo się da ,ja niestety byłam jedną z nich :O

wlasnie bedac z nim dostalam grzybicy! ale myslalm ze to jakis nawrot czy cos...

Gość hmmmm mm
to zapytaj ile miał przed tobą partnerek...pewnie więcej niż ma lat...