Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_007

Ktoś mi się włamał na konto e-mail!!!

Polecane posty

Gość daria_007

mam jego numer IP. nie wiem od jak dawna moze to trwac. czy warto isc z tym na policję???

Gość daria_007
kilka nowych maili bylo otworzonych, a ja przez kilka dni w ogole nie korzystalam z tego konta..... nie znioslabym gdyby ktos czytal moją prywatną korespondencję:o:o

Gość ddcfsdfds
a skad masz ip? policja cie wysmieje;] na jakim ty swiecie zyjesz;] hehe pohdzie na policje bo sie jej ktos na maila wlamal;]

Gość Liyahhhhhhhhhhhhh
zmień hasło i juz

Gość kaskadka
gdzie masz na gmailu ip kobieto?

soryy.. u mnie na dole strony na koncie gmaila jest widoczna godzina, data ostatniego logowania i adres spod jakiego bylo dokonane.. wyswoetla sie czy z tego samego kompa czy z innego...

wygląda to następująco na samym środku dołu strony: Zacznij korzystać z poczty Gmail na swojej komórce. Jest superszybka! Przejdź pod adres http://mobile.google.com/ w przeglądarce telefonu. Więcej informacji Obecnie używasz 0 MB (0%) z 7369 MB. Ostatnia aktywność konta: 3 minut temu z tego adresu IP (79..xxx.xxx.xxx) (teraz sama wykasowałam cyfry). Szczegóły Widok programu Gmail: standardowy | wyłącz czat | podstawowy HTML Dowiedz się więcej ©2009 Google - Warunki - Polityka prywatności - Strona główna Google

Gość gość
włamał sie jasne jak sie hasełka podaje to i włamania są