Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko chce powiedziec co dzis

Uslyszalam od mojego meza

Polecane posty

Powiedzial mi ze ze jego mama powiedziala ze niepodoba jej sie imie jakie dalismy dziecko (urodzilo sie tydz temu) ze nawet sasiadom nie powiedzala bo sie wstydzila. Dobrze tylko ze moj maz stoi po mojej stronie. Powiedzial mi ze sie wkurzyl i ja troche przystawil do porzadku. Przykro mi sie zrobilo, do tej pory uwazalam ja za spoko babke. A teraz mnie wkurwila

Gość a jak daliscie na imie

toż to straszne. U mnie w rodzinie nikomu imie syna sie nie podobalo a moja babcia powiedziala ze bedzie do niego mówiła inaczej. Do pół roku mu wymyslała przedziwne imiona był Julkiem, andrzejkiem, kacprem a teraz mu mówi Filipek ze niby caly tatus z niego. I co? mam sie na babcie obrazic i focha strzelic? Olac to kazdy ma swój gust mnie tez sie duzo rzeczy niepodoba i mówie o tym glośno. Wybraliscie imie- wam sie podoba i konic sprawy.

Gość a to nie byla jakaś
vanessa , nicola , angelina, franczeska albo jakis inny dibeł?

Dżessika

Gość to chyba Onufry

Gość nie podoba mi się
ale myślałam że to bedzię jakiś hardcore jak np Franczeska albo cuś, a dżesika to dość popularne

Gość ham ster
to chyba macie strasznie gruba koperte dla klechy jesli myslicie ze wam tak bachorka ochrzci:classic_cool:

Gość to takie
trend-stetterskie lol

corka nazywa sie Leticia Metodea Anielina

polsie imiona sa dla prostych ludzi :O

Gość hehe wiecie
moja babcia nazwala tak swojego kota Dzesika, a wytlumaczenie bylo takie ze kocur jak byl maly to sie darl i wszystko obsikiwal, wiec go nazwali Drze (i) Sika - Dzessika, bravo za pomysl na imie dla dziecka normalnie wsyd!

mój synek ma na imie Ludwik - Ludwiczek , imię jest prześliczne szlachetne i takie zabawne , wszystkiego po troche , staroswieckie - i orginalne ale nei wyobrazam sobei zeby mój synek mial na imie np :kacper, patryk , dawid, ..dominik, konrad :/ wiekszosci sie pewnei nie podoba , no ale trudno kazdy ma inny gust a mi szczerze imię dżessika i jeszcze pisane przez "DŻ" jakos dziwnie a nei mozecie juz zmienic ? moze przynajmiej na inna pisownie przez "J"

nie bedziemy zmieniac bo to piekne oryginalne imie jak nastepne dziecko to bedzie synek to planujemy nadac mu imie Brajan Szon Dżonatan

Gość zfbvsdzfgbwae
mogliscie chociaz ja poprawne napisac nie dzessica tylko jessica sie pisze:O

to bez jaj się popisałaś, i jeszcze ten tekst, że polskie imiona są dla prostych ludzi;P Toż Dżessika brzmi właśnie jak ostatnia remizowa wieśniara ;) gratuluję

Gość do diabel
rozjebałeś mnie lol anal

Natomiast uważam, ze teściowa bardzo źle się zachowała krytykując imie. Ona powinna wziąć deche i ci nią dojebać a za kilka lat powinna ci poprawić własna córka

No bez kitu taka jest prawda. Dzieciak sie wstydzi na podwórko wyjść bo dzieciarnia jak go tylko zobaczy to anal i anal . To jest tragedia bo dzieciak ma przejebane ale kogo to obchodzi grunt, że mamuska z wyboru zadowolona ;/

Gość łojezusie
A nazywasz się pewnie Kopidura? lub jakoś inaczej, smieszniej? Wkurza mnie mentalność Polaków - jestes w Polsce więc dawaj polskie imiona dzieciom. Chciałas byc "niecodzienna" a tylko osmieszyłas tego biednego dzieciaka. Pocieszający jest fakt, ze można zmienić imię ...

no tak, wy to jestescie rownie prosci jak moja tesciowa :O