Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztuka kochania

Macie wszystko-dom,samochód,kasę,tylko po co skoro zasypiacie same???

Polecane posty

Gość atb786
Odnajdź miłość z http://julie.pl/panie To międzynarodowe biuro matrymonialne oferujące wiele możliwości znalezienia partnera. Myślę, że nie jest to teraz takie trudne, więc warto spróbowac tym bardziej, że nic to nie kosztuje. Pozdrawiam

Gość autorka chyba zazdro
ci kolezance tego, że sama do wszystkiego doszła. Jak widać autorka jest uzalezniona od męża, żyje pod mostem i do Biedronki chodzi na piechotę. Całe szczęscie, że po całym takim dniu ma faceta, który ją wydyma. To się nazywa szczęście.

Gość a ja mam wszystko
czyli kasę, męża i dzieci i nie pluję jadem:-)

Gość a kto powiedział
że te kobiety, które same sobie kupiły domy, auta, itp. i są samodzielne, to nie moga mieć miłości i są samotne? To chyba takie jak Ty mają problem z miłością i dlatego uważasz, że to takie szczęście że znalazłaś faceta bez ambicji. My mamy facetów takich jak i my, z ambicjami i my również zachodzimy w ciążę. Nie myśl zatem że Ty taka wyjątkowa w tym jesteś, bo masz faceta do przytulania, bo my mamy facetów nie tylko do przytulania, ale do rozmów, do wspólnych pasji, zainteresowań, wyjazdów, pracy, itp....

Gość a ja juz mam meza
a ja mam wszystko: dom,samochod, sprzety, prace, pieniadze i wiesz co jeszcze mam? ....FACETA KTORY MNIE KOCHA i ktory zawsze na mnie czeka!!! I WIESZ CO JESZCZE? JESTEM ZAJEBISCIE SZCZESLIWA!!!!

Gość maristela123
one sa szczesliwe, a Ty nie w sumie srednio mi sie chce komentowac, to co napisalas, ale napisze masz zolc w sobie gorsza niz cokolwiek inego jakbys faktycznie byla szesliwa, bedac tak przytulana ikochana - nie mielabys zadnej zazdrosci i zalu do nikogo zal masz do siebie, ze nie jestes na tyle sprytna i inteligentna zeby zrobic kariere owszem, sa ludzie lizacy tu itam, ale bez inteligencji niczego sie nie dorobia, co najwyzej zlapia bogatego meza chyba masz zal do losu ze pozbawil cie talentu i jestes skazana na posiadanie rodziny

Gość obuchem w łeb
Aleś Ty nieszczęśliwa, Autorko... :( Sprzedaj chłopa na organy i kup se furę :)